Aanbod

depressieVoor wie?

Heb jij last van angsten? Durf jij niet meer te auto rijden omdat je jaren geleden een auto ongeluk hebt gehad?
Kom jij chronisch slaaptekort omdat je s nachts geteisterd wordt door nachtmerries over iets uit het verleden?
Heb jij een overval meegemaakt en heb je nu overal angst voor?

Dan heb jij waarschijnlijk een trauma opgelopen. Het is een klein woord met grote impact! Hoe een gebeurtenis uit het (soms verre) verleden je huidig leven negatief kan beïnvloeden. Want de emoties worden in de loop der tijd alleen maar heftiger, totdat het je leven totaal ontwricht. Vandaar ook dat volwassen mensen regelmatig last krijgen van gebeurtenissen uit het verleden.

En hoe zou het zijn om weer vrij te zijn om te doen wat je wilt doen? Om je vrij te bewegen en je niet te laten regeren door angsten?

Want ben je gedwongen om de rest van je leven hier onder te lijden? Zeker niet! Er zijn diverse therapieën om trauma’s te behandelen.
Eén van de succesvollere technieken is EMDR. EMDR is snel en efficiënt. En deze behandeling is door de ‘simpele’ uitvoering ook en juist geschikt voor kinderen!
Na een aantal EMDR behandelingen en coaching, kan jij weer volledig deelnemen aan het leven zoals je vroeger gewend was. Zonder angsten of fobieën. Dus wellicht nog beter!

Wacht niet langer en bel nu voor een afspraak: 06 – 21162340

Jouw investering:

Kort trauma traject: € 250,- (vaste prijs, onafhankelijk van de duur van de sessies)
Dit is een heel kort traject van 2 behandelingen van 1 à 1,5 uur. Ze worden met een tussenpoos van 1 week gepland. Tijdens de eerste behandeling wordt gelijk het probleem aangepakt en de tweede behandeling is ter controle of uiteindelijk het gewenst resultaat is bereikt. Mocht er nog ruimte ter verbetering zijn, dan wordt nog een behandeling gegeven en anders worden eventuele losse eindjes weggewerkt. De behandeling wordt afgesloten met een coaching gesprek.

Trauma traject: € 480,- (vaste prijs, onafhankelijk van de duur van de sessies)
Dit traject bestaat uit 4 behandelingen van 1 à 1,5 uur. Ze worden met een tussenpoos van 1 week gepland. Er wordt een inventarisatie gemaakt welke uitdagingen aangepakt zullen worden en wat de volgorde zal zijn. Dit wordt ook afgesloten met een uitgebreid coaching gesprek.

Voor eventueel een langer traject, wordt er eerst een behandelplan opgesteld en de prijs wordt in overleg bepaald.

Ben je aanvullend verzekerd? Geef dat vooraf aan, het kan voordeel opleveren op de prijs.

Het traject, de sessie, dient vooraf betaald te worden door het bedrag over te maken naar de bankrekening van Valeria Cabi – coach, of gepast en contant betaald te worden op de dag van de afspraak. Pinnen is helaas nog niet mogelijk.

 

Als je echt van oude en storende emoties van af wilt, dan is deze investering dubbel en dwars waard.

Kom, maak een prioriteit van jezelf en boek een afspraak zodat we het gaan aanpakken!

 

Bij annulering binnen 24 uur voor de geplande afspraak, zal de consultprijs in rekening gebracht worden!

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial