Meest voorkomende trauma’s

Heb jij last van angsten? Durf jij niet meer te auto rijden omdat je een auto ongeluk hebt gehad? Heb jij chronisch slaaptekort omdat je s nachts geteisterd wordt door nachtmerries over iets uit het verleden? Heb jij een overval meegemaakt en heb je nu overal angst voor?

Dan heb jij waarschijnlijk een trauma opgelopen. Een klein woord met enorme impact, want een gebeurtenis uit het verleden kan je huidig leven heel negatief beïnvloeden. Die emoties kunnen steeds heftiger worden, totdat het je leven totaal ontwricht. Hoe zou het zijn om weer vrij te zijn om te doen wat je wilt doen? Om je vrij te bewegen en je niet te laten regeren door angsten?

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest voorkomende trauma’s en fobieën die succesvol met EMDR kunnen worden behandeld. Herken je jezelf hier niet direct in, neem dan contact op voor een vrijblijvende belafspraak: ik beantwoord graag al je vragen.

 

 

“Ik heb 3 sessies gehad bij Valeria, na eerst gesproken te hebben over de telefoon. Ze nam meteen uitgebreid de tijd voor me en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar.

Ik wilde heel graag van onder andere mijn vliegangst en angst voor liften af, en na de eerste sessie stapte ik op het einde al samen met Valeria in de lift.

Een week na mijn laatste sessie vloog ik naar Mexico, en waar ik normaal al bijna hyperventileer bij de gate, was ik nu een stuk rustiger. Op de terugweg was er zelfs bijna helemaal geen angst meer!!

Ik had van tevoren niet kunnen denken dat de EMDR zoveel invloed zou hebben en dat ik ooit nog angstvrij een vliegtuig in zou stappen. Heel erg aan te raden!!”

Nienke

.