Behandelingen

depressieVoor wie?

Heb jij last van angsten? Durf jij niet meer te auto rijden omdat je jaren geleden een auto ongeluk hebt gehad?
Kom jij chronisch slaaptekort omdat je s nachts geteisterd wordt door nachtmerries over iets uit het verleden?
Heb jij een overval meegemaakt en heb je nu overal angst voor?

Dan heb jij waarschijnlijk een trauma opgelopen. Het is een klein woord met grote impact! Hoe een gebeurtenis uit het (soms verre) verleden je huidig leven negatief kan beïnvloeden. Want de emoties worden in de loop der tijd alleen maar heftiger, totdat het je leven totaal ontwricht. Vandaar ook dat volwassen mensen regelmatig last krijgen van gebeurtenissen uit het verleden.

En hoe zou het zijn om weer vrij te zijn om te doen wat je wilt doen? Om je vrij te bewegen en je niet te laten regeren door angsten?

Want ben je gedwongen om de rest van je leven hier onder te lijden? Zeker niet! Er zijn diverse therapieën om trauma’s te behandelen.
Eén van de succesvollere technieken is EMDR. EMDR is snel, efficiënt en levert blijvend resultaat! En deze behandeling is door de ‘simpele’ uitvoering ook en juist geschikt voor kinderen!
Na een aantal EMDR behandelingen en coaching, kan jij weer volledig deelnemen aan het leven zoals je vroeger gewend was. Zonder angsten of fobieën. Dus wellicht nog beter!

Wacht niet langer en bel nu voor een afspraak: 06 – 21162340

Voor meer info, kijk bij het divers aanbod.

Deze behandelingen worden door de verzekeraar niet vergoed. Maar je kan de factuur wel meenemen bij de belasting aangifte het jaar daarna, wellicht levert dat nog wat voordelen op.

Het traject, de sessie, dient vooraf betaald te worden door het volledig bedrag over te maken naar de bankrekening van Valeria Cabi – coach, of gelijk per pin te voldoen.
Bij annulering binnen 24 uur voor de geplande afspraak, zal de consultprijs in rekening gebracht worden!

 

Als je echt van oude en storende emoties van af wilt,

dan is deze investering dubbel en dwars waard.

Kom, maak een prioriteit van jezelf en boek een afspraak zodat we het gaan aanpakken!

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial