Kort Trauma Traject

Ik werk met een kort trauma traject van 3 behandelingen van 2 uur. 

Daardoor is het betaalbaar en het is een goede investering in een beter en lichter leven. Ik neem altijd de tijd voor de behandeling, je wordt niet als een nummer gezien maar als een persoon die hulp nodig heeft.

Werkwijze

We maken altijd eerst vrijblijvend kennis:

  • We maken vrijblijvend kennis in een telefoon- of videogesprek.
  • Tijdens dit gesprek beantwoord ik al jouw vragen en we kijken of er een klik is.
  • Ik beoordeel of ik jou kan helpen, of dat ik je door moet verwijzen.

Het behandeltraject:

  • In de regel heb ik voldoende aan 3 behandelingen.
  • Daarin kan ik de trauma klachten sterk verminderen of zelfs helemaal wegnemen.
  • Door het snelle verloop, het is een kort traject, heb ik geen wachtlijst en je kan snel een afspraak boeken.

Soms boeken mensen nog 1 of 2 behandelingen bij voor andere dingen, maar dat is hun keus om gelijk alles grondig aan te pakken.

Tarieven

De prijs van een kort behandeltraject (3 behandelingen à ca. 2 uur) is 390 euro.
Optionele vervolgbehandelingen kosten 130 euro per behandeling.

Voor ZZP-ers kan de factuur ook op de bedrijfsnaam gezet worden.

Mensen met een baan kunnen eventueel bij de werkgever informeren of die bereid is de kosten (of een deel van de kosten) te dragen. Immers: als de werknemer zich beter voelt, zal dat ook op de werkvloer tot uiting komen.

Voor een EMDR-behandeling heb je geen verwijzing nodig. De behandelingen worden door de zorgverzekeraars niet vergoed maar je raakt ook je eigen risico niet kwijt. Je kan de kosten wel opvoeren bij de jaarlijkse belasting aangifte onder bijzondere ziektekosten.

Vraag hier een vrijblijvende belafspraak ter kennismaking aan

Zoveel meer dan alleen het doen verminderen van de heftige emoties

Wat ben ik blij dat ik EMDR therapie heb gedaan bij Valeria. In mijn jonge jaren heb ik veel nare ervaringen gekend. Geen fijne opvoeding, gepest worden op school, verkracht en nog heel veel meer shit.

Carmen ~seksuele trauma
Een fijn gevoel en super geholpen

Ik zou willen dat ik dit eerder had gedaan. Iedereen met een trauma of angst, zou ik doorverwijzen naar Valeria, ze heeft mij een erg fijn gevoel gegeven en super goed geholpen.

René ~relatietrauma met narcist
Ik voel mij zoveel lichter en energieker

Ik wou dat ik dit 5 jaar geleden had gedaan! De last is van mijn schouders gevallen en ik voel mij weer licht en energieker dan ooit! Ik wist niet dat emdr- therapie dit kon doen.

Helen ~ bevallingstrauma