Wil jij van jouw fobie of angst af?

Alhoewel EMDR de beste behandelmethode voor een fobie en angst/angststoornis is, ervaring heeft mij geleerd dat over het algemeen een langer behandeltraject nodig is voor mensen met angsten, het liefste gecombineerd met Cognitieve gedragstherapie. Want een mindset verandering, is net zo hard nodig, anders is het half werk.

Helaas, niet iedereen ziet dat in of is bereid om zelf te veranderen. Ze begrijpen niet dat hetzelfde blijven doen/denken, geen nieuwe resultaten zal opleveren! Daar helpt alleen met vingers zwaaien voor iemand z'n gezicht niet voldoende mee.

Maar als je denkt, ja, dat wil en kan ik, want ik ben het waard om moeite voor mezelf te doen, ik wil van die fobie / angst af, dan ben je welkom!

Misschien:

  • ben je klaar met je vliegangst en onderliggende angsten en wil jij met je gezin ook eens naar een mooi en warm land.
  • ben je het openbaar vervoer en de NS zat en wil je weer je vrijheid in een auto terug hebben.
  • wil je eindelijk weer je tante op de 10e verdieping bezoeken maar ben je moe van het trappenlopen en je claustrofobie.

Wat je motivatie ook is, als ervaren en gespecialiseerde EMDR therapeut help ik je graag om over je fobie of angst heen te komen.

Hoe kan EMDR jou van je fobie of angst afhelpen?

Trauma’s en fobieën hebben in 99% van de gevallen hun oorsprong in het verleden. Met EMDR gaan we naar de oorzaak van het probleem en dat wordt behandeld. EMDR levert dan een structurele en blijvende verandering van ons gevoel, waardoor een trauma verwerkt wordt en een fobie oplost.

Hoe ik werk:

  • Stap 1 is altijd een kennismakingsgesprek: dit is 100% vrijblijvend.
  • Hebben we een klik en kan ik je helpen? Dan gaan we aan de slag.
  • In verreweg de meeste gevallen volstaat een kort traject van maximaal 3 behandelingen.

Ben je er nu klaar mee en wil je het aanpakken?

Voor meer informatie over mijn werkwijze & tarieven kan je op deze pagina kijken. En wil je gelijk een gratis en vrijblijvende belafspraak maken, klik dan hier en stuur mij een bericht.

Angst voor onweer weg

Mevrouw Ada kwam eigenlijk omdat ze een aantal maanden geleden op een rotonde aangereden is op haar fiets en niet meer goed durfde te fietsen. En nadat we dat verholpen hebben, hebben we ook nog haar brontofobie aangepakt.

Ada ~ bang voor onweer (brontofobie)
fobie behandelingen

Afspraak maken?

Wil je meteen een afspraak maken of heb heb je een vraag voor mij? Gebruik dan onderstaand formulier: