Over mij

Wat zou jij over mij willen weten?

Mijn naam is Valeria Cabi. Ik ben in Joegoslavië geboren en ben op jonge leeftijd, met mijn ouders, naar Nederland geëmigreerd. Ik ben hier opgegroeid en heb hier mijn opleidingen gevolgd. Na de middelbare school ben ik op kantoor gaan werken en heb een klein huisje gevonden. Snel daarna kreeg ik een relatie met iemand waar ik ook mee trouwde. Ik kreeg 2 mooie dochters die ondertussen uitgegroeid zijn tot twee prachtige jonge vrouwen. Ja, ik ben een beetje bevooroordeeld, maar als trotse moeder mag dat!

'Ieder nadeel heb z'n voordeel'

Na een onverwachtse (voor mij dan) scheiding heb ik mijn leven opgepakt en besefte dat er ook een boel voordelen zijn van alleen zijn. Eén van de vele voordelen was dat ik nu, na 30 jaar, mijn lang gekoesterde wens, een NLP cursus, kon verwezenlijken. En tijdens die cursus heb ik aan veel issues kunnen werken.
Hierna ben ik overgestapt naar een hypnose opleiding en ik ben daar helemaal opgebloeid. Ik was weer bezig om mezelf te vinden, terwijl ik niet eens doorhad dat ik mezelf kwijt was geraakt. Was weer aan het leren, zelf ontwikkelen en ik had het naar mijn zin.

In de maanden daarna heb diverse opleidingen gevolgd, deels voor zelfontwikkeling en deels om ook anderen te kunnen helpen. Want ik heb tijdens de opleiding zelf diverse trauma’s uit het verleden verwerkt en dit gunde ik anderen ook. Ik ben een coaching praktijk begonnen om vrouwen die een onverwachte en pijnlijke scheiding hebben meegemaakt te helpen de pijn te verwerken en weer aan een mooie prachtige toekomst te werken. Maar na een tijdje voelde dat niet meer goed en heb ik een kleine verandering doorgevoerd. Want door eigen ervaring heb ik de kracht van EMDR ondervonden, zeker in combinatie met coaching, en de diversiteit van de uitdagingen die je daarmee kon verhelpen. Vandaar deze site. Want ik weet dat EMDR helpt.

Opleidingen

Verder over mij: ik heb een diploma behaald van Psychosociale Basiskennis en met behulp van o.a. NLP, Hypnotherapie, EMDR, IEMT, mBit, Voice Dialogue en diverse andere technieken, begeleid ik in mijn praktijk in Rotterdam cliënten die, soms na jarenlange lijdensweg, de stap hebben genomen om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen.
Ik heb een groot aantal cliënten succesvol begeleid. Word jij de volgende?

Bel of mail en maak een afspraak om een gratis persoonlijk advies te krijgen wat de mogelijkheden zouden zijn:
06 – 21162340 of Valeria@EMDR-coaching.nl

Ik ben in het bezit van een EMDR certificaat wat is erkend en geaccrediteerd door:

  • KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)
  • LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijze)
  • BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
  • VHEN (Vereniging Hypnose Experience Nederland)
  • Verder werden de trainingsdagen verzorgd door een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd docent.