Ervaringen met EMDR uit mijn praktijk!

Omdat veel mensen met ernstige trauma’s niet te koop lopen met hun problemen, plaats ik hier de ervaringen onder pseudoniem. Want het is wel heel fijn voor anderen om de mogelijkheden en resultaten te lezen die te behalen zijn, oa met EMDR.

Ben je na het lezen van deze ervaringen benieuwd of EMDR ook jou kan helpen om je trauma te verwerken en weer te genieten van het leven?

Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvende belafspraak.

Angsten stukken minder en ik ben weer vrolijker

Ik had een slechte relatie waarin ik soms door mijn ex mishandeld werd. Toen ik uiteindelijk aangifte deed, werden hier veel fouten in gemaakt door de politie. Nadat dit afgerond was, ging het niet goed met mij. Ik was vaak erg emotioneel en angstig. Daardoor kon me niet goed meer op mijn school concentreren en had ik nergens meer plezier in.
Gelukkig kon ik heel snel bij Valeria terecht. Na twee behandelingen zijn mijn angsten stukken minder en ben ik weer vrolijker. Ook kan ik me beter op mijn eindexamen gaan richten.

Ronnie ~ relatietrauma
Vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd

Had nog wat onverwerkte issues uit verleden en moeizame relatie met dierbare.

Sinds gesprekken en emdr behandeling voel ik me vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd.
Ook communicatie en relaties gaan me veel gemakkelijker af.

Valeria heeft mij goede handvatten gegeven en ben haar daar dankbaar voor.

Anneke ~ gezinstrauma
Ik kan kiezen voor mezelf

Beste Valeria,

Ik zou je zeker aanbevelen aan eigenlijk iedereen. Je EMDR consulten hebben mij enorm geholpen en je hebt je best gedaan om zo neutraal en objectief mogelijk te blijven. Hierdoor kon ik mijn verhaal doen en eerlijk uitleggen wat mij dwarszit. Trauma’s uit het verleden, hoe kan ik gezond naar mijn toekomst kijken en hoe ga ik om met angst. Je hebt mij bij al deze zaken geholpen. Het voelt echt alsof ik jaren met een berg op mijn schouders liep en nu eindelijk niet meer. Ik kan ademen en ontdekken wat ik wil, kiezen voor mezelf. Dat wordt mijn nieuwe levensdoel en daar heb je mij enorm bij geholpen! Dankje!!!

Wie weet kom ik nog ooit langs als ik weer hulp nodig heb; hulp vragen mag en werkt!

Sita ~ jeugdtrauma
Mijn hartkloppingen, mijn stress, mijn angst - weg, er is niks meer

Trauma: verleden (30jaar) last van vader die op traumatische wijze het leven verliet. En een extreme huisvredebreuk in het zelfde levensjaar.

Ten eerste wil ik zeggen dat Valeria een prachtig mooi en rustig mens is. De professionaliteit straalt er van af. Wat ik het belangrijkste vond is dat ik mij niet voelde als een 13 in een dozijn. Valeria heeft nadat ik op haar site een berichtje heb achter gelaten, mij terug gebeld met de informatie maar ook met een hartelijk gevoel. Een gevoel van welkom zijn en je problemen in veilige handen te leggen. Dit wil iedereen toch? Daarom raad ik haar zeker aan.

Ten 2e is het ook heel fijn dat de sessies 2 uur duren in plaats bij een gecontracteerde die vaak werkt met enkele blok uren. Je ben net in je gesprek en de tijd is alweer om. Dit is absoluut niet het geval bij Valeria.

De sessies zelf hebben mij enorm geholpen, en zo snel ook. Een van mijn trauma's was de deur bel. Ivm drugsdealers die altijd geld kwamen halen bij mijn vader die veel gebruikte, moest ik vroeger altijd onder de tafel zitten. In het heden had ik nog steeds 5 minuten last van hartkloppingen. Na een deel van 1 behandeling kwam ik thuis. Lag in bed een tukje te doen toen de bel onverwachts ging. Maar mijn hart, mijn stress, mijn angst...het ging niet aan of af, er gebeurde niks. Ik ben nog steeds maanden later zo blij dat ik dit heb gedaan.

Had een kwaadheid naar mijn vader omdat hij is verdronken door epilepsie. Wie stapt er dan ook t water in. Door de emdr sessie heb ik die kwade berg weg gewerkt, er ontstond toen wel een gat na de eerste indruk. Na een tijd later had ik ruimte om dit gat te vullen met positieve herinneringen. Als ik dit niet had gedaan met Valeria, was ik altijd maar kwaad gebleven wat ik reflecteer naar mijn 3 kinderen. Wat ben ik hier enorm mee geholpen!

Door de huisvredebreuk was ik altijd angstig. Het gevoel dat ik moest rennen in t leven omdat ik bang was. Het leven kon in mijn visie maar niet snel genoeg voorbij zijn. Dankzij Valeria heb ik mijn pijnlijke punten behandelt. Wist niet eens waar mijn pijn punt lag. Maar zij komt er samen met jou uit, dat 100 procent! Nu ben ik een rustiger type geworden en wil ik niet meer weg rennen voor mijn problemen.

Door deze sessies heb ik mijzelf weer terug gevonden! Heerlijk dat gevoel!

Martin ~ jeugdtrauma
Ik was heel verbaasd dat je bepaalde gevoelens zo ‘simpel’ weg kan halen.

Ik kwam bij Valeria voor een bevallingstrauma. Door deze trauma had ik last van een gespannen bekkenbodem wat veel pijn veroorzaakte. Mijn bevallingstrauma heb ik direct na/tijdens de behandeling verwerkt en er een mooie ervaring van gemaakt in plaats van de vervelende gevoelens die ik er bij had.

Valeria neemt de tijd voor haar cliënten. Heel aardig en een fijne vrouw om mee te praten.

De behandeling viel voor mij reuze mee, maar het effect ervan was super. Ik was heel verbaasd dat je bepaalde gevoelens zo ‘simpel’ weg kan halen.

Ik kijk nu heel fijn terug op mijn bevalling. Dankjewel daarvoor Valeria.

Anna ~ bevallingstrauma
Meer rust en dichter bij mijzelf mijn leven leiden

Na jarenlang alleen rond gelopen te hebben met mijn 'geheim ' van jarenlang seksueel misbruik in mijn jeugd werd het tijd om dit aan te pakken omdat ik in relaties vast liep (ondanks dat deze relaties met vrouwen was) en mijn contact met mannen moeilijker werd. Ik had altijd onrust, altijd het gevoel dat ik achterom moest kijken, met fysieke aanraking kreeg ik van binnen enorme error ondanks dat ik zelf van een goede knuffel hou had dit zelfs invloed op mijn benadering naar mijn vrienden toe waardoor ik nooit ECHT op mijn gemak was.
In het verleden heb ik voor een ander trauma EMDR gehad en was daar zeer over te spreken, dus ook nu dacht ik laat ik investeren in mijzelf en ben ik opzoek gegaan naar een EMDR coach om mijn seksueel misbruik aan te pakken. Ik kwam uit bij Valeria en wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit met Valeria heb kunnen doen, na mijn eerste behandeling waarin we direct de diepte in zijn gesprongen met mijn heftigste herinnering waarbij ik uiteraard heel emotioneel werd en veel dingen los kwamen merkte ik al direct in de week die volgde een verandering in mijzelf dat was vooral meer rust. Valeria gaf tips mee, en ook oefeningen voor die week daar ben ik mee aan de slag gegaan en waarbij ik gewend was dat ik errors kreeg in sommige situaties kwamen die nu niet, ik begreep er niks van en zat er eigenlijk op te wachten omdat het na al die jaren vreemd voelde dat het nu rustig bleef. De 2 afspraken die volgde gingen meer over het hier en nu. Ook hier weer tijdens de behandeling een hoop verdriet en emotie maar al voordat je de deur uit bent bij Valeria voel je de rust in jezelf. c Kortom deze investering in mijzelf is het meer dan waard geweest en ook nu denk ik weer na EMDR (net als jaren geleden) had ik het maar eerder gedaan. Ik kan nu met veel meer rust en dichter bij mijzelf mijn leven leiden waar ik mij prettig bij voel.
Ik raad iedereen Valeria aan met wat voor trauma dan ook, Valeria luistert goed, is eerlijk, duidelijk, en kan echt een wonder verrichten om mensen meer rust te geven.

Heel heel dankbaar ben ik.

Denise ~ seksueel misbruik
In één keer geslaagd :)

Hallo Valeria!
Ik had mijn toets op 2 september en het ging goed. Ik heb een vrijstelling voor speciale manoeuvres. Mijn examen is gepland voor volgende week donderdag (8 october).
Voor de toets en tijdens de toets ik voelde me ontspannen en ik had vertrouwen in mezelf. Na de toets de eerste 5 lessen gingen niet zo goed, ik was gestresd en had geel veel angst. Maar de laatste 2 lessen gingen goed, ik was wel rustiger en ik kon van het rijden genieten.
Ik laat u weten hoe mijn examen volgende week is gegaan!

Ik wil u laten weten dat ik in één keer ben geslaagd :)
Bedankt voor u hulp!

Daniella ~ faalangst
Ik voel me heel goed

Ik voel me na het laatste afspraak heel goed. Ik durf eigenlijk bijna niet te geloven hoe ik me voel. Ik kan niet echt mijn vinger erop leggen of t precies de behandeling met de trillingen is of dat het de gesprekken zijn of de meditatie, maar je hebt n hoop rust gegeven. Ik ben zekerder over mijzelf. Ik voel me sterk en ik voel me rustig. Ik heb dit de laatste 1,5 jaar niet gevoelt en heb mijzelf beloofd dat als ik iets van terugval krijg ik mijzelf meteen een gesprek met jou gun.
Ik heb veel aan de meditaties die je me geleerd hebt. De kleuren en de toekomst is voor mij écht een houvast.
Maar ook de inzichten die je me gegeven hebt en n andere kijk op dingen uit het verleden. Valeria bedankt!

Lenny ~ verwerken vreemdgaan echtgenoot
Sterker en meer focus

Hoi Valeria,
Ja het gaat goed met mij, heb een stuk meer rust nu en ben minder snel gestresst haha. Echt een hele fijne ervaring geweest dank je wel.
Ik zou je graag willen helpen met een stukje voor op je website alleen ben ik geen schrijver dus je mag er zelf iets moois van maken. Ik kan alleen echt zeggen dat er een last van mijn schouders afgevallen is en dat ik over mijn gebeurtenissen kan vertellen zonder daar emotioneel over te worden. Het heeft mij sterker gemaakt en ik kan mij nu focussen
op de dingen in het leven die voor nu belangrijk zijn.
Hopelijk heb je hier wat aan.
Lieve groetjes

Patricia
Meer plezier

Hoi valeria
Nou hier even een update het gaat echt goed met mij en ik ben weer volledig aan het werk
Ik heb heel veel aan de emdr gehad
En ik heb nu meer plezier
We zijn nog bezig met de flat lopen nog steeds iedere avond 😉

Violet
Beter, rustiger en vooral terug mezelf

Jarenlang heb ik met trauma's en angsten rondgelopen.
Mezelf verloren. Niet meer weten wie ik ben. Wat ik voel . Wat ik fijn vind.
Ik heb sinds januari 2018 de tofste kerel ooit tegen gekomen, maar heb heel moeilijk met vertrouwen van nieuwe mensen.
Ik had vaak last van een raar gevoel een wat donker gevoel dat alle mensen altijd maar iets van je willen. Niet willen weten wie je bent en waarom dat je de dingen doet die je doet.
Ik had ook last van schaamte gevoel dat ik dit allemaal had toegelaten.
Op aandringen van mijn partner die zelf ervaring heeft met EMDR therapie heb ik hulp gezocht.
Toen kwam Valeria op mijn pad. Ik ben erg sceptisch over behandelaars. Ik wil niet dat ze mijn hoofd nog meer overhoop gooien.
Met Valeria had ik een aangenaam gesprek per telefoon zonder pushen. Toch maar een afspraak gemaakt. De eerste behandeling maakte erg heftige gevoelens los. Dagen vermoeid geweest. Moeilijk kunnen slapen. Daarna beter. Na de tweede behandeling voelde ik mij erg opgelucht. Een stuk lichter. Maar kreeg last van veel hoofdpijn en slecht slapen. Na een paar weken werd het beter. Nu naar een paar maanden verder voel ik me c.
Met grote dank aan Valeria en mijn partner

Jeanette
Minder stress en meer slaap

Hallo Valeria,
Met mij gaat het eigenlijk erg goed nu. De stress is steeds vaker afwezig. Het slapen is ook weer bijna normaal, gelukkig.
Ik kan de heftigheid van de emoties eigenlijk niet goed meer terughalen, dus ik denk dat jouw behandeling geslaagd is.
Los daarvan wil ik je heel hartelijk bedanken voor de interesse, begrip en flexibiliteit. Het heeft me erg goed gedaan.

Anthony
Hulp bij een burn-out

Ik ben bij Valeria terecht gekomen op aanraden van een familieopstelling coach.
Mijn jeugd kenmerkte zich door een moeder met een psychische stoornis en een afwezige vader. Door suïcide van een broer en overlijden van een zus was ik emotioneel op. Dit kwam in uiting door weinig energie te hebben, lusteloos gevoel en kwam in een burn out.
Door de EMDR ervaarde ik om afstand te kunnen nemen en kwam een beetje boven mijn emoties uit. Het was verhelderend dat de gevoelens zo snel uit je lichaam gaan. Het slapen ging een stuk beter. Ben minder onrustig en hoewel ik nog verder moet herstellen kan ik beter aangeven wat en waar het dwars zit. Al met al erg positief.

Marco
No more nightmares ~ 13 jarige in het bos achtervolgd door een man

I can confirm that my daughter is doing much better, she has indeed no more nightmares and feels pretty good.
She has acknowledged that the memory is not affecting her as much anymore. She can think about it (even though she would rather not think about it) without feeling scared or anxious anymore.

Therefore I would like to thank you for the great job and the professionalism you have shown.

Nathalie
Angst voor onweer weg

Beste mw Valeria,
Ik zou u nog laten weten hoe het bij mijn eerste onweersbui is gegaan. Deze heb ik gisteren mee gemaakt. Ik was met mijn partner uit eten en na het afrekenen begon er een fikse bui. In de auto gestapt en naar huis want het hondje zat alleen. Onderweg flitste het aan alle kanten en vond dit niet prettig. Mijn partner ging mij rekensommen en allerlei vragen stellen waar door ik afgeleid werd door het noodweer. Ik begon me te ontspannen want mij partner kan net zo goed rekenen als ik dus was het lachen in de auto.
Bij de tuin aangekomen moesten we nog een stuk lopen naar het huisje. En tot mijn verbazing stapte ik uit en ging door het noodweer heen. Niet fijn maar ik heb het toch gedaan en heel erg nat geregend. Verder gaat het goed met mij mede dank zij uw therapie.
Met vriendelijke groet,
Ada

Ada ~ bang voor onweer (brontofobie)
In 3 sessies de ergste zwaarte en zwartheid weghalen

Het was uitermate plezierig dat ik meteen bij Valeria terecht kon. Ze maakt waar wat ze adverteerd. In 3 sessies de ergste zwaarte en zwartheid weghalen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

En als jij al hier bent gekomen in je zoektocht: ik weet wat je meemaakt en er is hulp beschikbaar. Ga ervoor!

Hilde Louise
Ik mag er zijn

Wat mij doen heeft besloten om bij Valeria langs te komen is dat ik gek werd van de gedachtes die al jarenlang terug bleven komen. Jarenlang mezelf "straffen" maar zelfs dit zorgde er niet voor dat ik me beter ging voelen of ging accepteren wat er vroeger gebeurd was. Ik raakte daardoor verdwaald in mijn gedachtes, meer in mezelf gekeerd en vooral ook angstig voor het leven wat mij nog zo lang te wachten staat.

Valeria heb ik ervaren als een ontzettend fijne gesprekspartner. Zij heeft mij veel inzichten gegeven in mijn gedachtegang en was vooral ook eerlijk tegen mij. Haar manier van werken is ook fijn. Je eindigt de EMDR-sessie met een kleur en een positief gevoel wat je hieraan koppelt. Dit heb ik als beelddenker als enorm prettig ervaren. Wanneer ik denk aan de kleur, snap ik dat deze aan een ervaring is gekoppeld maar het geeft mij nu een positief gevoel.

Soms zijn er nog momenten dat het lastiger is om dat positieve gevoel te ervaren maar door diepgaande gesprekken met Valeria weet ik ook dat dit oké is en weet ik hoe ik hier mee om moet gaan. Ik merk dat ik mij minder bezig houdt met die oude gedachtes en steeds meer accepteer dat ik er mag zijn en dat we allemaal mensen zijn die fouten maken.

Valeria is een eerlijke vrouw die goed naar je luistert en je inzichten geeft. Ze geeft je tijdens de sessie een veilig gevoel en komt dicht bij je maar houdt ook voldoende afstand. Ik ben erg tevreden en zou haar zeker aanbevelen bij iedereen die een stap vooruit wil in zijn/haar leven en ontwikkeling.

Aranka
Met geluk en hoop weer de toekomst in kijken

Na jarenlang mishandeld te zijn in mijn huwelijk had ik het na mijn scheiding nog niet kunnen verwerken. Mijn ex zien/horen (vanwege omgang met de kinderen), zorgde bij mij voor extreme stres en angst. Ook als hij al lang weg was. Ik kon niet meer genieten van mijn leven en de angst nam mijn hoofd en leven steeds verder over.

Ik heb contact opgenomen met Valeria vanwege een paar dingen op haar site. Ik hoefde geen verwijsbrief te hebben, ze zou lange sessies hebben ipv de standaard 1 uur (waarvan ik weet dat je dan veel meer kan bereiken), en ze had specifiek staan met welke trauma's ze ervaring had.

Na de behandelingen voelde ik me moe, maar merkte wel dat er iets bereikt was. 1 keer was het te heftig om nu in mijn zwangerschap aan te kunnen, daar heeft ze me goed doorheen geholpen en kom ik zeker nog een keer bij haar voor terug.
Na de behandelingen merk ik dat ik sterk tegenover hem kan staan, zonder angst, ik me weer veilig voel in mn eigen huis, veel meer rust heb in mijn hoofd en weer kan genieten van mijn leven en mijn huidige relatie, kinderen en zwangerschap.

Ik ben Valeria hier enorm dankbaar voor, en zal haar zeker weer bericht geven wanneer ik er aan toe ben om ook de heftigste trauma's het hoofd te kunnen bieden, wanneer de stress ervan geen gevaar meer kan vormen voor het kindje momenteel in mij.
Ik kijk met geluk en hoop weer de toekomst in en dat is alles waard.

Adalina ~ seksuele trauma
Mooie inzichten

Ik vond het super fijne behandeling. Valeria heeft me echt geholpen en hele mooi inzichten gegeven die mij echt verder heeft geholpen. Een dikke aanrader!

Janine
Met enkele behandelingen is bij mij een goed resultaat bereikt.

Ik kwam bij Valeria omdat ik via EMDR hoopte de gevolgen van enkele nare gebeurtenissen (op seksueel- en relatie gebied) een plekje te kunnen geven. Valeria is een heel prettige, open coach. Stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Met enkele behandelingen is bij mij een goed resultaat bereikt. De gebeurtenissen zijn emotioneel veel minder geladen geworden en ik heb echt het gevoel dat ik verder kan. EMDR is wat dat betreft super effectief. Het zijn redelijk intensieve sessies, maar dat is zeker geen reden om het niet te doen. Ik raad een kort traject bij Valeria aan voor iedereen die al lange tijd tegen problemen of beperkingen aanloopt door gebeurtenissen uit het verleden en snel resultaat wil boeken.

Sarah ~ seksuele & relationele trauma
Ik heb nog nooit zo snel resultaat gehad.

Mijn besluit om EMDR therapie te gaan doen was voor depressie, boosheid en frustratie.

De eerste keer bij Valeria voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Ik kwam daar met een zwaar hoofd en ging weg met een licht hoofd.

Super zoals zij dat doet. Ik heb nog nooit zo snel resultaat gehad.

Conny ~ vreemdgaan echtgenoot
Kleine trauma's stonden mij in de weg om mijn volledige potentieel te leven

Ik heb geen grote trauma's meegemaakt in mijn leven. Diep van binnen wist ik dat kleine trauma's mij in de weg stonden om mijn volledige potentieel te leven. Ik heb altijd geloofd dat ik capabel genoeg ben, maar dat anderen het mij in mijn loopbaan moeilijk maakte om te bloeien en groeien.
Bij Valeria heb ik geleerd op een voor mij positieve manier naar situaties te kijken. "Waar je aandacht aangeeft groeit." Ik focus mij nu met name op de positieve dingen in het leven.

Maar het zat natuurlijk veel dieper. Tijdens de sessies zijn we teruggegaan naar mijn kindertijd en hebben we de angel eruit gehaald. We hebben de bron van mijn onzekerheid aangepakt; niet gehoord en gezien worden, niet serieus genomen worden. Na 4 fijne intensieve sessies voel ik mij krachtiger en wat anderen vinden/denken doet mij niet meer veel. Dat gevoel is gewoon helemaal weg na een aantal EMDR sessie bij Valeria, magisch!
Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel. Ik hoef geen bevestiging van anderen, die haal ik uit mij zelf. En in mijn leven ben ik nummer 1! Dit was de eerste vraag die Valeria mij stelde in het telefonische intakegesprek. Een hele mooie bijkomstigheid is dat mijn omgeving ook in positieve zin is veranderd, een hele fijne dynamiek in mijn relaties.

Sanne
Ik ben vooral meer kalm, meer zelfverzekerd in mijn gedachten en mijn keuzes.

Ik was heel erg in de war over wat er allemaal in mijn verleden is gebeurd, dus dacht ik dat dit me misschien zou helpen.
De behandelingen hebben echt geholpen. Valeria is super goed in wat zij doet, heel kalm en sympathiek, en een goede luisteraar. Toen de drie sessie klaar waren, was ik veel meer kalm dan daarvoor.
Ik heb ook heel veel geleerd en ik ben vooral meer kalm, meer zelfverzekerd in mijn gedachten en mijn keuzes. Ik ben ook begonnen mijn relatie met mijn vader te herbouwen.

Francis
Mijn nachtmerries zijn verdwenen

Ik had erg veel last van nachtmerries gerelateerd aan traumatische ervaringen. Maar dankzij de EMDR therapie van Valeria, die je tevens erg op je gemak stelt en daarna langzaam de behandeling opbouwt, zijn mijn klachten verdwenen! Ik slaap weer goed en ik heb bepaalde zaken een plek kunnen geven en ze een positieve connotatie kunnen geven in plaats van een negatieve.

Ik zou Valeria aan iedereen aanraden die last heeft van traumatische ervaringen van welk soort dan ook! Ze zeer professioneel en daarnaast warme persoon en coach!

Eduard van Kampen
Zoveel meer dan alleen het doen verminderen van de heftige emoties

Wat ben ik blij dat ik EMDR therapie heb gedaan bij Valeria. In mijn jonge jaren heb ik veel nare ervaringen gekend.
Geen fijne opvoeding, gepest worden op school, verkracht en nog heel veel meer shit.

Valeria heeft mij hierbij geholpen en door haar deskundigheid en haar aandacht gaf ze mij het vertrouwen om mijn diepste pijn eruit te gooien en te laten behandelen.
Ik ben in mijn jeugd, zo’n 3 a 4 jaar, het slachtoffer geweest van een soort “loverboy”, alleen deze was een narcist en erg gewelddadig. Ik kon hier nooit over praten en nu na ruim 40 jaar kan ik het wel zonder volledig te verkrampen.

De therapie is zoveel meer dan alleen het doen verminderen van de heftige emoties.

Valeria ik ben je erg dankbaar voor wat jij hebt gedaan voor mij, nogmaals dank.

Carmen ~seksuele trauma
Een fijn gevoel en super geholpen

Jaren terug heb ik in een “abusieve” relatie gezeten met een narcist, waarin ik gemanipuleerd en geslagen werd.
Na het altijd in een doofpot gestopt te hebben, niet wetende dat het me heeft beschadigd, merkte ik toch dat ik een trauma had en waar ik dagelijks aan getriggerd werd.
Ik ervaarde de behandeling als heel fijn. Na 2 behandelingen merkte ik al dat ik anders naar de situaties keek en dat het me niet meer zoveel deed als normaal.
Het resultaat is dat ik mijn trauma’s heb verwerkt, en dat mijn gevoel er anders bij is. Ook al zou ik nog ooit in bepaalde situaties belanden, zou mijn gevoel over mijzelf en waarde nooit veranderen, en dat is wat ik nou juist nodig had. Ik sta enorm sterk in me schoenen erna, wat heel erg fijn is.
Ik zou willen dat ik dit eerder had gedaan.
Iedereen met een trauma of angst, zou ik doorverwijzen naar Valeria, ze heeft mij een erg fijn gevoel gegeven en super goed geholpen.

Hartstikke bedankt voor de fijne hulp!
Ik zou je zeker aanbevelen bij andere, mochten zij ook met trauma’s of angsten zitten.

Fijne dag, en succes met alles!

René ~relatietrauma met narcist
Blij dat ik de EMDR behandeling heb gedaan

Hierbij mijn verhaal.
Als ik onder menigte was, was ik super blij, erg aanwezig en gezellig. Ik hou van diepe gesprekken voeren en luister ook graag naar mijn vrienden als ze ergens mee zitten. Ik hou ook van grappen maken. Op school was ik een ster in spreekbeurten en presentatie. Ik vind het leuk als ik andere blij kan maken, met woorden of met cadeautjes.

Wanneer ik alleen ben, voel ik me tot aan mijn botten toe verdrietig. Zo intensief verdrietig. Anita in menigte en Anita alleen zijn totaal twee verschillende personen. Anita in menigte is super blij en Anita alleen intensief verdrietig. Er zat geen balans in mijn gevoelens. Ik heb dit heel lang volgehouden, maar op een of ander manier had dit ook invloed op mijn werk. Ik zat vast zowel privé als op mijn werk.

Via loopbaancoach ben ik bij Valeria terecht gekomen. Ik had op de site gekeken naar EMDR behandeling. Het voelde net alsof dit een stap was om verder te kunnen met mijn leven. Ik zat letterlijk vast. Eerste behandeling was echt heftig. Ik wist niet waar de verdriet vandaan kwam. We gingen terug naar mijn jeugd. Ik ben toen ik 10 jaar was misbruikt. Alleen ik had het niet door. Ik voelde ook niks hierover. Althans, dat dacht ik.

Tijdens de sessie kwam zoveel verdriet en boosheid naar boven. Ik wist echt niet dat zoveel verdriet en boosheid in mij zat. Tweede en derde sessies waren minder heftig, omdat alles bij de eerste sessie eruit kwam. Ik ben blij dat ik de EMDR behandeling heb gedaan. Mijn intensieve verdriet is weg. Ik word vrolijk en tevreden wakker. Door de behandeling is de afstand tussen Anita in menigte en Anita alleen kleiner geworden.

Anita
Ik kan iedereen deze therapie aanbevelen

Ik ben heel erg blij dat ik EMDR behandelingen bij Valeria gevolgd heb. Het is verbazingwekkend. Ik kwam als een gedeprimeerde, onzekere en ongelukkige vrouw binnen en moet je me nu zien! Weer zin in het leven, in staat om ook mijn zegeningen te tellen, want dat vergat ik soms, en vol energie. Ik kan iedereen deze therapie aanbevelen. Valeria heeft het professioneel, maar ook met veel compassie voor haar cliënte aangepakt. Petje voor haar af.

Marjolein
Ik ben je eeuwig dankbaar

Hai, we zijn gisteravond teruggekomen uit Londen en ik wilde jou gelijk even mailen. Ik ben zooooo blij! Het vliegen ging goed en vooral alle trappen en hoogtes gingen goed, zo’n bevrijding na al die jaren vooral hoogtevrees! Ik ben je eeuwig dankbaar!

Glancy van Elst
Heb nooit gedacht dat ik zo snel van mijn angst af kwam

Door heftige turbulentie onderweg naar huis van een vakantie, heb ik angst gekregen om te vliegen. Na de 3 behandelingen bij Valeria, heb ik mijn voorpret in de vakantie terug en geniet ik ook voluit tijdens de vakantie. Heb nooit gedacht dat ik zo snel van mijn angst af kon komen!

Thèrése
Ik voel mij zoveel lichter en energieker

“Het gaat heel erg goed met mij!
De zware last is van mijn schouders af en ik voel mij zoveel lichter en energieker. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest, nogmaals bedankt!
Ik ben al ruim 5 jaar geleden bevallen van mijn zoon. Mijn zwangerschap, bevall