Ervaringen

Uit mijn praktijk!

Omdat veel mensen met ernstige trauma’s niet te koop lopen met hun problemen, plaats ik hier de verhalen onder pseudoniem. Want het is wel heel fijn voor anderen om de mogelijkheden en resultaten te lezen die te behalen zijn, oa met EMDR.

“Voordat ik bij Valeria ben geweest, werd ik al duizelig wanneer ik op de 2e trede van onze trap op kantoor stond. Want ik heb hoogtevrees! Ik heb wel altijd geprobeerd om het te overwinnen door toch dingen te doen, zoals indoor skydiven, maar ik kon er nooit van genieten. Na 2 behandelingen bij Valeria, loop ik de trap glimlachend op en neer en heb onlangs nog genoten van het uitzicht vanaf de 10e verdieping bij een vriend.”
Marja

“Hai, we zijn gisteravond teruggekomen uit Londen en ik wilde jou gelijk even mailen. Ik ben zooooo blij! Het vliegen ging goed en vooral alle trappen en hoogtes gingen goed, zo’n bevrijding na al die jaren vooral hoogtevrees! Ik ben je eeuwig dankbaar!”
Glancy van Elst

Door heftige turbulentie onderweg naar huis van een vakantie, heb ik angst gekregen om te vliegen. Na de 3 behandelingen bij Valeria, heb ik mijn voorpret in de vakantie terug en geniet ik ook voluit tijdens de vakantie. Heb nooit gedacht dat ik zo snel van mijn angst af kon komen!”
Thèrése

“Ik bent toch met mijn medestudenten naar Madrid geweest en het was een hele belevenis. Zowel het vliegen als de lift ging prima. Ik heb een hele leuke tijd gehad. Dank je wel voor het mogelijk maken.”
Johan

“Ik heb 3 sessies gehad bij Valeria, na eerst gesproken te hebben over de telefoon. Ze nam meteen uitgebreid de tijd voor me en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar.
Ik wilde heel graag van onder andere mijn vliegangst en angst voor liften af, en na de eerste sessie stapte ik op het einde al samen met Valeria in de lift.
Een week na mijn laatste sessie vloog ik naar Mexico, en waar ik normaal al bijna hyperventileer bij de gate, was ik nu een stuk rustiger. Op de terugweg was er zelfs bijna helemaal geen angst meer!!
Ik had van tevoren niet kunnen denken dat de EMDR zoveel invloed zou hebben en dat ik ooit nog angstvrij een vliegtuig in zou stappen. Heel erg aan te raden!!”
Nienke

“Bij Valeria krijg je de aandacht die je verdient. Ze neemt uitgebreid de tijd om naar je te luisteren en staat zelf ook open voor feedback.
Valeria luistert aandachtig naar je verhaal, je mag er zijn bij haar.
Ze is iemand die de taal spreekt van mensen, geen modellen of allerlei theorieën, maar gewoon iemand die ook het leven kent en met je meeleeft en ook tips geeft en je verder helpt.
Ik zou haar zeker als coach of therapeut aanbevelen, vooral als je iemand zoekt die je persoonlijke aandacht geeft!”
Henk

“Door een ernstig ongeval van mijn zoon twee jaar geleden, ben ik overgevoelig geraakt voor het geluid van een loeiende sirene. Daardoor verkrampte ik en deze gevoelens werden in de loop der tijd steeds heviger. Ik merkte dat het mijn functioneren belemmerde. Door een éénmalige behandeling door Valeria, zijn deze gevoelens getransformeerd naar een aanvaardbaar niveau. Nu, een half jaar later, kan ik constateren dat dit een blijvend resultaat is. Mijn leven is hierdoor verrijkt en ik ben heel blij dat ik deze behandeling een kans heb gegeven.”
Margreet

“Absoluut 5 sterren omdat Valeria bij mij voor een levensgroot verschil heeft gezorgd. Ik kwam bij haar binnen met de grootste gevolgen van pesten waardoor een lach op mijn gezicht krijgen heel erg moeilijk was.
Na 2 behandelingen heeft zij echt voor een groot verschil bij mij gezorgd.
Ik zie de gevolgen nu echt van een andere kant, Heerlijk!
Dankbaar voor jouw hulp!”
Michael

“Ik was ongelukkig en voelde me afgewezen door de mensen om mij heen.
Op aanraden van mijn broer, die zelf ook goede ervaringen heeft met EMDR, ben ik op zoek gegaan naar deze therapie en kwam bij Valeria terecht. Zij heeft goed naar mij geluisterd en mijn pijnpunten behandeld.
Nu na 3 behandelingen voel ik me licht en opgeruimd. Kan ook niet meer bij dat andere gevoel. Kijk met een open blik naar de mensen om mij heen. Ben zo blij en gelukkig.”
Caroline

“Valeria heeft mij, tijdens de opleiding EMDR, behandeld. Het verdrietige beeld waar ik de sessie mee inging en het intens pijnlijke gevoel was na haar behandeling veranderd. Het heeft nu een andere lading en heeft mij zeer geholpen om zaken te accepteren en er rationeel mee om te gaan.”
Esther 

“De afgelopen jaren heb ik verschillende relaties gehad die me onzeker hebben gemaakt. Met name aan mijn laatste relatie heb ik hele nare herinneringen en een onzeker gevoel overgehouden.
Ik merkte dat ik er ook maar moeilijk overheen kwam en voelde me al een tijdje niet meer mezelf.
Tijdens de EMDR sessies hebben we onder andere de vervelende ervaringen, maar ook mijn onzekerheden aangepakt. Ik heb de sessies als intens ervaren, maar het heeft me echt heel erg geholpen!
Ik voel me een stuk zekerder over mezelf en voel dat ik sterker in mijn schoenen sta. Valeria heeft me een heel fijn gevoel gegeven tijdens de sessies en me erg goed geholpen.”
Jacqueline

“Ik had angst om auto te rijden, vooral met invoegen op snelweg en door tunnels rijden.
Valeria heeft mij in 3 sessies met EMDR behandeld en sindsdien rij ik weer auto, en heb o.a. al 2x de Maastunnel “bedwongen”.
Ze is een heel invoelende vrouw, warm, aardig en kundig.”
Wil

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial