Gratis

Nieuwsbrief
Naast de blogs die ik regelmatig op mijn website plaats, kan je je ook opgeven voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, bv wanneer ik weer nieuwe gratis producten op deze pagina plaats.
Meld je HIER aan.

gratis

Traumavrij door EMDR
Heel veel mensen hebben ooit in het verleden een traumatische gebeurtenis meegemaakt en daar een trauma of een fobie aan overgehouden. Ben jij zo iemand die nog steeds heftige gevoelens ervaart als hij een herinnering ophaalt, dan zou jij baat kunnen hebben bij een aantal EMDR behandelingen. EMDR is momenteel de beste behandelmethode die snel en blijvend resultaat levert. Download dit gratis e-boek en lees hoe EMDR werkt en hoe het jou kan helpen.
Download het HIER.

verhalen uit de praktijk

Van trauma naar Herinnering – ervaringen uit de praktijk
Als je benieuwd bent wat de resultaten van traumabehandeling met EMDR kunnen zijn, als je benieuwd bent wat het jou zou kunnen brengen, download dan dit gratis e-boek en lees de verhalen van anderen. En als je dan vragen hebt, stuur een email of bel me!
Download het HIER.

Ultiem Relaxen – bijna gratis!
Met deze geleide visualisatie sluit ik altijd mijn behandelingen mee af! Zodat iedereen met een fijn gevoel mijn praktijk verlaat na, soms, een heftige behandeling. En het is prachtig om de gezichten te zien van de mensen wanneer ze hun ogen weer open doen. Regelmatig met tegenzin omdat ze nog langer hadden willen genieten. Wil jij dit ook meemaken en je fijn voelen? Je kan de opname op de volgende pagina vinden: www.UltiemRelaxen.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial