Wil jij van jouw bevallingstrauma af?

Als moeder van twee ondertussen volwassen dochters, gun ik iedereen een mooie zwangerschap, maar vooral een fantastische kraamtijd en veel genot van die kleine peutertjes en vooral geen bevallingstrauma. Want die cliché uitdrukking is waar: ze groeien zo snel op!

Maar helaas, dat laatste niet iedereen gegund. Er kan veel misgaan, vooraf, tijdens en na een zwangerschap.

Misschien:

– wil jij van je schuldgevoel af omdat er in je jonge jaren een abortus aangepraat is.

– is er tijdens de bevalling wel van alles mis gegaan en twijfel je aan een nieuwe zwangerschap.

– ben je na de bevalling in een postnatale depressie terecht gekomen en na jaren heb je nog steeds spijt dat je veel gemist hebt.

Wat je motivatie ook is, als ervaren en gespecialiseerde EMDR therapeut help ik je graag om over je bevallingstrauma heen te komen.

Hoe kan EMDR jou van je bevallingstrauma afhelpen?

Trauma’s en fobieën hebben in 99% van de gevallen hun oorsprong in het verleden. Met EMDR gaan we naar de oorzaak van het probleem en dat wordt behandeld. EMDR levert dan een structurele en blijvende verandering van ons gevoel, waardoor een trauma verwerkt wordt en een fobie oplost. 

Lees er op de volgende pagina meer over: Kan je een traumatische bevalling verwerken?

Hoe ik werk:

– Stap 1 is altijd een kennismakingsgesprek: dit is 100% vrijblijvend.
– Hebben we een klik en kan ik je helpen? Dan gaan we aan de slag.
– In verreweg de meeste gevallen volstaat een kort traject van maximaal 3 behandelingen.

Ben je er nu klaar mee en wil je het aanpakken?

Voor meer informatie over mijn werkwijze & tarieven kan je op deze pagina kijken.  En wil je gelijk een gratis en vrijblijvende belafspraak maken, klik op onderstaande Contact knop en stuur me een bericht.

.

.

“Het gaat heel erg goed met mij!
De zware last is van mijn schouders af en ik voel mij zoveel lichter en energieker. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest, nogmaals bedankt!
Ik ben al ruim 5 jaar geleden bevallen van mijn zoon. Mijn zwangerschap, bevalling en eerste week waren heel heftig. Met mijn zoon is alles helemaal goed gekomen gelukkig maar ik heb 5 jaar lang allerlei lichamelijke en geestelijke (vaak onverklaarbare) klachten gehad.

Ik kreeg laatst een mail van Ouders Van Nu waarin een stuk stond over het hebben van een bevallingstrauma met de daarbij voorkomende klachten. Ik kon bijna alle klachten afvinken. In het bericht stond een link naar emdr- therapie en zo kwam ik op de site van Valeria. In 3 behandelingen van je trauma af, zo stond er. Ik ben mij er wat in gaan verdiepen en besloot Valeria een mail te sturen of zij mij kon helpen.

Valeria wilde mij daar graag over bellen en zo kwamen we tot 3 afspraken omdat zij verwachtte dat zij mij zeker kon helpen. Het contact met Valeria over de telefoon was al erg fijn en bij de eerste afspraak voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik was erg emotioneel en onrustig maar voelde mij tijdens de afspraak al kalmer worden.

Na die eerste afspraak voelde ik mij al zoveel lichter en was ik zo blij dat ik hieraan begonnen was! De tweede afspraak was ook heel fijn en daarna waren eigenlijk de grootste lasten van mij afgevallen. De derde afspraak was eigenlijk de puntjes op de i zetten.
Ik wou dat ik dit 5 jaar geleden had gedaan! De last is van mijn schouders gevallen en ik voel mij weer licht en energieker dan ooit! Ik wist niet dat emdr- therapie dit kon doen. Ik raad het iedereen aan om met een trauma naar Valeria te gaan…. ze heeft mij echt zo goed geholpen! Ik sta nu zo anders in het leven dan een paar weken terug, alleen maar lof!”
Helen

.