Aerofobie - Vliegangst

Vliegangst staat in de top 10 van de meest voorkomende fobieën! Als het de bedoeling was dat we zouden vliegen, hadden we wel vleugels gekregen. Dat hoor ik regelmatig als argument van mensen met vliegangst. En vervolgens stappen ze in een auto waarmee ze hard weg rijden, ook al hebben ze geen wielen gekregen. ;)

Maar ok, vliegangst is echt! Dat wil ik zeker niet bagatelliseren. Mensen lijder er echt aan.

Ze kunnen nooit een spontaan tripje boeken om te shoppen in Milaan met hun vriendinnen. Of een trip maken naar Parijs en mooie herinneringen maken met hun geliefde. Maar ze missen ook de pracht die onze aarde rijk is: de zoutvlakten in Bolivia, de zwarte stranden op Bali, piramides in Mexico, de watervallen in Canada en zo kan ik oneindig doorgaan! En dat vind ik persoonlijk jammer.

 

vliegangst

Vliegen is leuk!

Ik vind vliegen heerlijk. En niet alleen het vliegen zelf, maar het feit dat de wereld zo 'klein' is geworden, zo bereikbaar! En in mijn jeugd heb ik meerdere verre en prachtige reizen gemaakt. Die herinneringen nemen ze nooit meer van me af.

Ik zelf geniet het meest van het opstijgen en het landen. Het is heerlijk om de kracht te voelen van dat zwaar en log ding, wat toch zo hard kan bewegen dat het moeiteloos opstijgt en ons op kilometers boven de grond brengt. Zo knap hoe men dat ontworpen en gemaakt heeft! Ik vind het prachtig om op de wolken neer te kijken, heb zelfs diverse keren mijn wijk gezien vanuit de lucht. Was zo blij als een klein kind.

En heb jij dit nog nooit zo meegemaakt, maar wil je wel? Dat kan!

Met 3 behandelingen ben je van je vliegangst af! En met wat omdenken, kan je ook zo genieten van vliegen en vooral de wereld gaan ontdekken!

Bel voor een informatief gesprek, dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen.
En jouw horizon verbreden, de wereld ontdekken en genieten van het leven!

06 - 21162340