Ik help mensen om snel van hun vliegangst, trauma of fobie af te komen. Vaak al in 3 behandelingen! En omdat ik snel resultaat heb, bied ik een kort traject aan en heb ik daarom geen wachtlijst.

Ervaring leert dat de meeste mensen vaak een soort dieptepunt mee moeten maken voordat ze eindelijk actie ondernemen. Zo lang het nog dragelijk is, zo lang ze nog een vakantie belangrijker vinden dan hun eigen gezondheid, belangrijker dan rust in hun hoofd EN lichaam, zullen ze geen afspraak maken. Maar als het zover is, als ze jarenlang ergens mee hebben gelopen en het ineens fout loopt, dan willen ze ineens ‘gisteren’ in plaats van aanstaande week geholpen worden. En dat kan, soort van.

Ik kan binnen 2 weken de eerste afspraak inplannen. Dit in tegenstelling tot de GGZ en andere soortgelijke hulpverleners waar je in het ergste geval 6 maanden moet wachten, nadat je je langs de huisarts en praktijkondersteuner gewurmd hebt.

Heb jij je ‘rock bottom’ al bereikt? En wil je echt eerst zo ver in de put raken, een burnout oplopen, de beginselen van een depressie voelen voordat je stappen onderneemt?

Hoe dan ook, wanneer jij er klaar voor bent, kan je me bellen voor een afspraak, zodat je rust en vrijheid in je leven kan voelen.

06-21162340