Yesss, ik ga schoonmaken!

Gepubliceerd door Valeria op

Yesss, ik ga schoonmaken!

Alhoewel schoonmaken nooit mijn hobby is geweest, ik doe het omdat het moet, en ben ik blij dat ik vandaag aan de bak kan. Ik ga schoonmaken! Omdat mijn praktijk weer officieel open mag. En ik ben blij en wil dat het weer fris ruikt als de eerste cliënt komt.

Wanneer? Dat weet ik nog niet, want het moet nog een beetje op gang komen. Mensen moeten weer naar buiten en het leven weer rustig oppakken. Niet terug naar hoe het was, het zal nooit worden hoe het was en dat ligt niet aan Corona of de overheid of aan Rutte, maar aan het simpele feit dat we niet terug in tijd kunnen, zeker na een ingrijpende gebeurtenis, we kunnen alleen vooruit. Dus ja, ik ben voor het nieuw normaal, wat dat ook moge zijn. Want ik vind dat wij dat nog wel samen moeten definiëren de komende tijd.

Dus kijk jij er naar uit dat het toerisme weer op gang komt en wil je nu toch nog een bepaald land bezoeken wat al lange tijd op je lijst staat maar durf je niet te vliegen? Bel me voor een informatief gesprek en ik vertel je hoe ik je van je vliegangst af kan helpen, snel en blijven!

En als iemand interesse heeft wat wel mijn hobby’s zijn, dan hoor ik dat wel. ?

Volg, deel of like op:
Categorieën: Info

Valeria

Ik werk als gecertificeerde EMDR trauma coach. Ik help mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men een zonnige toekomst tegemoet kan. Wil je weten of EMDR iets voor jou is? Download mijn gratis e-boek op: www.traumavrijdooremdr.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial