Wil jij van je claustrofobie af?

.

Claustrofobie staat in de top 10 van fobieën!

Alhoewel ik zelf ook niet dol ben op nauwe ruimtes, mijn hart gaat niet sneller kloppen als ik een lift instap. Het zweet breekt me niet uit wanneer de deuren van een vliegtuig gesloten worden zoals bij vele anderen. Ik heb geen last van claustrofobie!

Misschien wil jij ook eens de lift naar de 9e verdieping nemen in plaats van de trap ….

Of schaam je je als je aan collega’s moet vragen of de deur van de kleine vergaderzaak open mag blijven ….

Misschien durf jij niet met je vriendin mee te rijden omdat haar Fiat 500 wel modieus is maar helaas ook heel beklemmend van binnen ….

Wat je motivatie ook is, als ervaren en gespecialiseerde EMDR therapeut help ik je graag om over je claustrofobie heen te komen.

Wil jij met behulp van EMDR van je claustrofobie af?

Trauma’s en fobieën hebben in 99% van de gevallen hun oorsprong in het verleden. Met EMDR gaan we naar de oorzaak van het probleem en dat wordt behandeld. EMDR levert dan een structurele en blijvende verandering van ons gevoel, waardoor een trauma verwerkt wordt en een fobie oplost. 

Hoe ik werk:

– Stap 1 is altijd een kennismakingsgesprek: dit is 100% vrijblijvend.
– Hebben we een klik en kan ik je helpen? Dan gaan we aan de slag.
– In verreweg de meeste gevallen volstaat een kort traject van maximaal 3 behandelingen.

Ben je er nu klaar mee en wil je het aanpakken?

Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvende belafspraak.

.

.

“Ik heb 3 sessies gehad bij Valeria, na eerst gesproken te hebben over de telefoon. Ze nam meteen uitgebreid de tijd voor me en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar.
Ik wilde heel graag van onder andere mijn vliegangst en angst voor liften af. Na de eerste sessie stapte ik op het einde al samen met Valeria in de lift. Een week na mijn laatste sessie vloog ik naar Mexico, en waar ik normaal al bijna hyperventileer bij de gate, was ik nu een stuk rustiger. Op de terugweg was er zelfs bijna helemaal geen angst meer!!
Ik had van tevoren niet kunnen denken dat de EMDR zoveel invloed zou hebben en dat ik ooit nog angstvrij een vliegtuig in zou stappen. Heel erg aan te raden!!”
Nienke

Wil jij met behulp van EMDR van je claustrofobie af?

.

Wil jij met behulp van EMDR van je claustrofobie af? Zodat je de lift naar de 9e verdieping kan nemen in plaats van de trap!

.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial