Webinar

“Hoe Kom Ik Van Mijn Trauma Af?”

GRATIS

Informatieve webinar van Valeria Cabi van EMDR-coaching.nl

 

Voor wie?

  • Voor mensen die het zat zijn om beheerst te worden door angsten en gevoelens in het verleden opgelopen!
  • Voor diegenen die snel hun trauma willen verwerken, binnen een aantal behandelingen ipv maandenlang oude gebeurtenissen te herkauwen.
  • Voor mensen die in zichzelf willen investeren en ten goede willen veranderen.
  • Voor de Doe-ers ipv de Denk-ers.
  • Voor jou?

 

 

 

 

Ik ben er bij op maandag 14 januari om 13.30 uur!

Ik ben er bij op woensdag 16 januari om 20.00 uur!

Ik ben er bij op vrijdag 18 januari om 10.00 uur!

 

 

 

 

Mijn naam is Valeria Cabi en ik werk als traumacoach in Rotterdam.

Ik coach cliënten wiens heden door een gebeurtenis/ervaring uit het verleden wordt beheerst,

om dit snel, efficiënt en blijvend te verwerken zodat ze weer vrij in hun doen en laten kunnen leven.

 

 

Ervaringen

Margreet (50 jaar)
Margreet is een buurvrouw en een dierbare vriendin van mij. Een aantal jaren geleden was zij met haar gezin aan het klussen aan het nieuw huis van haar dochter en schoonzoon. Toen ze tegen etenstijd van de Chinees terugreden met volle tassen, reden ze de wijk in achter een ambulance met loeiende sirenes. Ze voelden beide nieuwsgierigheid en medeleven, maar verder was er niks aan de hand. Pas nadat bocht na bocht, de ambulance hun weg nam, kroop een onbehaaglijk gevoel steeds sterker omhoog. Toen de ambulance voor hun huis stopte en zij in paniek uit de auto stapten, hoorden ze dat haar zoon van het dak was gevallen. Hij had ernstige verwondingen en moest met grote zorg en grote snelheid naar het ziekenhuis gebracht worden.

Gelukkig is de schade bij haar zoon beperkt gebleven en ondertussen is alles weer geheeld en goed gekomen.
Maar na verloop van tijd merkte ze dat iedere keer als er een ambulance voorbij reed, haar hart in haar keel klopte en het paniek gevoel van toen overnam. Ik had toen mijn certificaat nog niet zo lang maar bood gelijk aan om te helpen. Al na 1 behandeling was het gevoel veranderd. Haar hart zit niet gelijk in haar keel wanneer ze een sirene hoort, ze kan rustig haar wel vervolgen nu. Tot op de dag van vandaag kan een ambulance haar op een normale manier passeren.

Johan (17 jaar)
Johan kwam met zijn moeder naar mij toe want hij had besloten dat hij toch niet meeging met het schoolreisje over 3 weken naar Madrid omdat hij het toch eng vond om te gaan vliegen! De liftfobie die hij al had, was nu aan het uitbreiden naar een claustrofobie.
Wij zijn met de trap naar mijn praktijk gegaan waar ik gelijk een behandeling heb toegepast. Toen we klaar waren, vroeg ik of hij met de lift naar beneden durfde. Na 2 seconden nadenken was hij daartoe bereid en we hebben samen de lift genomen. Zijn moeder was hoogst verbaasd.

Bij de volgende afspraak zijn we gelijk met de lift naar boven gegaan, ik heb de angst voor het afgesloten vliegtuig behandeld en na de behandeling vroeg ik of hij nu alleen met de lift naar beneden durfde. Hij keek me eerst twijfelend aan maar knikte snel dat hij wel wilde proberen. Ik heb de trap genomen en zijn moeder was totaal flabbergasted toen ze begreep dat hij met de lift kwam.
Ondertussen is hij terug uit Madrid en hij vertelde dat hij alle liften zonder paniek heeft genomen, zelfs één die in steigers stond! Moeder en zoon waren blij en tevreden.

 

Ik ben maandag middag 13.30 uur er bij!

 

 

 

Ik ben woensdag avond 20.00 uur er bij!

 

 


 

Ik ben vrijdag ochtend 10.00 uur er bij!

 

 

 

 

100 % gratis! Mis het niet!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial