Waarin onderscheidt zich mijn praktijk van andere?

Waarin onderscheidt zich mijn praktijk van andere?

Ik wil allesbehalve beweren dat mijn werkwijze uniek is, maar er zijn een aantal dingen waarin ik mijn onderscheid. Ervaring leert dat een reguliere behandeling in de gezondheidszorg per uur gaat. Dus na ongeveer 45 minuten kijkt de psycholoog / behandelaar stiekem op de klok want het gesprek moet afgerond worden. De volgende cliënt staat zo voor de deur en er moet nog een verslag geschreven worden.

En dat heeft diverse nadelen:

– je bent net in je verhaal en je moet weer stoppen
– de behandeling wordt middenin afgekapt
– en de volgende keer moet er weer een stuk herhaald worden voordat je bij de kern bent
– op deze manier duurt het langer om resultaat te behalen, de behandeling wordt onnodig verlengd.

Waar ligt het onderscheid?

Ik vraag mijn cliënt om al vooraf een formulier in te vullen zodat ik al voorbereid ben en geen tijd hoef te verspillen aan gegevens noteren. Bij mijn eerste afspraak wordt de intake gedaan en gelijk de 1e behandeling. En daar reserveer ik ruim de tijd voor. Een cliënt gaat bij mij pas weg wanneer de klacht of totaal verholpen is, of tot een acceptabel niveau, voor dat moment, gezakt is.

Na de behandeling kan je nog even bijkomen met een glas water of kopje thee en zo nodig een energybar of wat fruit. Want zo intensief met emoties werken kost heel veel energie en de meeste mensen voelen zich na een behandeling erg moe. Ik begeleid mijn cliënt pas naar de uitgang wanneer ik zie dat het weer goed gaat met ze! Mijn cliënt staat in het middelpunt.

Resultaat

Hierdoor kan ik met kortere trajecten snellere resultaten behalen en daardoor is dit uiteindelijk ook goedkoper.

Grootste voordeel: er is geen wachtlijst! Vaak kan je al binnen 2 weken voor een behandeling terecht.

Er is ook geen verwijzing van de huisarts nodig (maar ik adviseer om het wel met de huisarts vooraf te bespreken).

Nadeel

Er is momenteel één nadeel wat velen ondervinden. Mijn behandelingen worden niet vergoed. Maar aan ieder nadeel zit ook een voordeel: je zal ook nergens geregistreerd worden dat je behandeld bent en waaraan! Want ik heb geheimhoudingsplicht!

 

Dus, wil jij een kort en effectief traject volgen om jouw trauma / angst / fobie etc. te verwerken zodat je weer vrijheid kan ervaren?

Bel dan voor een informatief gesprek waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen!

06 – 21162340

 

Volg, deel of like op:
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
YouTube
Pinterest
Twitter
Google+
https://emdr-coaching.nl/waarin-onderscheidt-zich-mijn-praktijk/

Over de auteur

Valeria administrator

Valeria is een gecertificeerde EMDR coach. Zij helpt mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men zonder oude ballast door het leven kan. Zij is tevens: NLP coach / Allround Master Hypnotherapeut / EMDR en IEMT Practitioner / mBit coach

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial