Valeria Cabi

Valeria traumacoach

Mijn naam is Valeria Cabi. Ik ben in voormalig Joegoslavië geboren en ben op jonge leeftijd, met mijn ouders, naar Nederland geëmigreerd. Ik ben hier opgegroeid en heb hier mijn opleidingen gevolgd. Na de middelbare school ben ik op kantoor gaan werken en heb een klein huisje gevonden. Snel daarna kreeg ik een relatie met iemand waar ik ook mee trouwde. Ik kreeg 2 mooie dochter die ondertussen uitgegroeid zijn tot twee prachtige jonge vrouwen. Ja, ik ben een beetje bevooroordeeld, maar als trotse moeder mag dat!
We hebben een tijd lang een goed huwelijk gehad met de gebruikelijke ups&downs maar in 2012 wilde mijn partner ineens scheiden. Ik heb maar gelijk toegestemd, want als 2 mensen uit elkaar gegroeid zijn en niet meer van elkaar houden, dan kunnen ze het best in goed overleg uit elkaar gaan. Helaas is dat goed overleg in een vechtscheiding uitgemond omdat mijn exgenoot niet meewerkte en het heeft 2 jaar geduurd voor ik eindelijk gescheiden was.

Het waren 2 zware jaren voor mij, waarin ik geconfronteerd werk met iemand, een soort mr. Hyde, een andere kant van de man waar ik 25 jaar mee samen ben geweest, een kant die niet zo fraai is.

Ik heb heel lang geprobeerd te begrijpen waarom, totdat ik op een gegeven moment besefte dat er niet overal een antwoord op is. Ik kan mij ook niet voorstellen dat er een goed antwoord bestaat wat dit gedrag rechtvaardigt.

‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’

Eén van de vele voordelen van weer alleen zijn, was dat ik nu, na 30 jaar, mijn lang gekoesterde wens, een NLP cursus, kon verwezenlijken. En tijdens die cursus heb ik aan veel issues kunnen werken.
Hierna ben ik overgestapt naar een hypnose opleiding en ik ben daar helemaal opgebloeid. Ik was weer bezig om mezelf te vinden, terwijl ik niet eens doorhad dat ik mezelf kwijt was geraakt. Was weer aan het leren, zelf ontwikkelen en ik had het naar mijn zin.
Ik heb diverse opleidingen gevolgd, deels voor zelfontwikkeling en deels om ook anderen te kunnen helpen. Want ik heb tijdens de opleiding zelf diverse trauma’s uit het verleden verwerkt en dit gunde ik anderen ook. Ik ben een coaching praktijk begonnen om vrouwen die een onverwachtse en pijnlijke scheiding hebben meegemaakt te helpen de pijn te verwerken en weer aan een mooie prachtige toekomst te werken. www.ValeriaCabi-coach.nl
Maar door eigen ervaring ondervond ik de kracht van EMDR en de diversiteit van de uitdagingen die je daarmee kon verhelpen. Vandaar deze site. Want ik weet dat EMDR helpt.

Opleidingen

Met behulp van o.a. NLP, Hypnotherapie, EMDR, IEMT, mBit, begeleid ik in mijn praktijk in Rotterdam cliënten die, soms na jarenlange lijdensweg, de stap hebben genomen om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen.
Ik heb een groot aantal cliënten succesvol begeleid. Word jij de volgende?

Bel of mail en maak een afspraak om een gratis persoonlijk advies te krijgen wat de mogelijkheden zouden zijn:
06 – 21162340 of Valeria@EMDR-coaching.nl

Ik ben in het bezit van een EMDR certificaat wat is erkend en geaccrediteerd door:
KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)
LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijze)
BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
VHEN (Vereniging Hypnose Experience Nederland)
Verder werden de trainingsdagen verzorgd door een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd docent.

Tevens lid van www.VHEN.nl

vereniging

 

VHEN biedt Beroepscode & Gedragsregels voor leden
en stelt een Geschillencommissie voor cliënten ter beschikking.