Valeria Cabi – traumacoach

Valeria Cabi – traumacoach

Ik help mensen met hun angsten&trauma’s, met EMDR, een snelle en effectieve behandeling, zodat ze weer in balans komen en gelukkig kunnen zijn.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens. Wat hen drijft, wat ze denken en hoe dat beïnvloed wordt. Alhoewel ik hypnose heel interessant vond, wel ‘apart’, vond ik 30 jaar geleden NLP nog interessanter! Ik heb heel lang de wens gekoesterd om een NLP opleiding te volgen maar heb pas op latere leeftijd de kans gekregen om die wens in vervulling te laten gaan. En toen was het hek van de dam.

Na het behalen van mijn NLP Practitioner certificaat ben ik toch overgestapt op hypnose. Er was nu veel meer informatie voor handen, zodat die keus snel gemaakt was. Ik heb de opleiding Allround Master Hypnotherapeut met succes afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik al met EMDR in aanraking gekomen en daarna heb ik een vervolg cursus gevolgd om nog beter de behandelingen uit te kunnen voeren. Daarnaast heb ik nog meer technieken geleerd, zodat ik een ruime keus aan mogelijkheden heb bij een nieuwe cliënt.

Ondertussen heb ik ook ruime ervaring opgedaan met diverse behandelingen.

Toekomst

Ik wil heel graag in de toekomst, naast het verdiepen van de verkregen kennis, ook nieuwe technieken leren. Want hoe meer gereedschap in de kist, des te makkelijker, beter, mooier het resultaat is!

Naast het feit dat ik graag nieuwe dingen leer, in de breedste zin van het woord, vind ik ook dat stilstand achteruitgang is.

Andere certificaten:

NLP coach

Allround Master Hypnotherapeut

IEMT Practitioner

Virtuele Maagband Practitioner

mBit coach

 

Wil je nog meer over mij lezen, kijk dan hier.

 

Ik ben geen arts, noch pseudo-arts en ik stel geen diagnoses of voer geen medische of pseudo-medische handelingen uit. Consulteer uw arts betreffende de toepasbaarheid van adviezen of aanbevelingen.

Volg, deel of like op:
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
YouTube
Pinterest
Twitter
Google+
https://emdr-coaching.nl/valeria-cabi-traumacoach/

Over de auteur

Valeria administrator

Valeria is een gecertificeerde EMDR coach. Zij helpt mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men zonder oude ballast door het leven kan. Zij is tevens: NLP coach / Allround Master Hypnotherapeut / EMDR en IEMT Practitioner / mBit coach

2 Reacties tot nu toe

henriette van oekelGeplaatst op2:43 pm - feb 22, 2018

Dag Valerie,

Bijna drie jaar geleden heb ik een ernstig trauma op gelopen aan mijn rechter arm.
Dat is inmiddels regulier behandeld en ook ben ik in behandeling bij een osteopaat.
Maar ik voel dat er een andere laag ” heling” nodig heeft en zou ik graag het ” emdr ” traject met u willen doen.

Met een vriendelijke groet,

Henriette van Oekel

ValeriaGeplaatst op10:44 pm - feb 23, 2018

Hallo Henriette, wat vervelend wat je overkomen is.
Ik bel je morgen ochtend om het te bespreken.
Warme groet,
Valeria

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial