Trauma’s & Fobieën

Ben jij nu bang voorspinnen omdat je broer een nep spin naar je toe gooide toen je nog heel klein was?
Heb jij in je bed gelegen s avonds en geluisterd naar de slaande ruzie tussen je ouders en heb je je voorgenomen om altijd lief te zijn zodat niemand kwaad op jou zou zijn?
Of heb jij enige tijd geleden een auto ongeluk gehad en durf je nu niet meer te rijden of je durft niet meer de snelweg op of langs die plek waar het gebeurd is?
En de vraag is nu: moet je de rest van je leven met die angst rond blijven lopen? Gelukkig niet!
Het is dan waarschijnlijk ook geen toeval dat je op deze pagina beland bent. Je hebt eindelijk de beslissing genomen om dit aan te pakken en zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Want hoe lang loop je al met deze gevoelens, die bijna dagelijks jouw leven beïnvloeden, rond? 1 jaar? 5 jaar? 10 jaar?
En als je zo terugkijkt, had je dan niet veel eerder dit doen zodat je er geen last van had gehad en wellicht een heel ander leven gehad zou hebben?

Dus als je nu niks doet, ga je dan over 1 jaar, 5 jaar of 10 jaar terugkijken en spijt hebben dat je deze kans niet genomen hebt? Echt?

Een trauma overkomt je,
met een trauma blijven lopen is een keus!

Dus wat nu?

Of je nu last hebt van agorafobie, octofobie of nog steeds beelden of stemmen uit je jeugd ziet en hoort, de beste manier om dit te verwerken is om teruggaan naar de oorsprong/oorzaak en dat te behandelen. Want wanneer de oorzaak, de oorspronkelijke gebeurtenis, verwerkt is, wanneer het niet meer dan een herinnering uit het verleden is, dan zal je in het heden daar geen last meer van hebben!

Maak een afspraak om zo snel mogelijk van je fobie of trauma af te komen!
Dit is een kort traject van 3 behandelingen van 1,5 à 2 uur. Ik plan ze met een tussenpoos van 1 week. Tijdens de eerste afspraak vindt het intake gesprek plaats en pakken we gelijk het probleem aan. In de tweede behandeling pakken we het probleem nogmaals aan, wellicht uit een andere invalshoek. Tijdens de derde behandeling kijken we naar de toekomst. Hoe om te gaan met een soortgelijke gebeurtenis in de toekomst, zonder weer een fobie te ontwikkelen. Na de 3e behandeling kijken we of het voldoende was en of het gewenste resultaat bereikt is. Zo niet, dan kunnen losse behandelingen bijgeboekt worden.

“Voordat ik bij Valeria ben geweest, werd ik al duizelig wanneer ik op de 2e trede van onze trap op kantoor stond. Want ik heb hoogtevrees! Ik heb wel altijd geprobeerd om het te overwinnen door toch dingen te doen, zoals indoor skydiven, maar ik kon er nooit van genieten. Na 2 behandelingen bij Valeria, loop ik de trap glimlachend op en neer en heb onlangs nog genoten van het uitzicht vanaf de 10e verdieping bij een vriend. 
Marja”

Begin traject: € 390,-

Het traject dien je gelijk per pin te voldoen, of vooraf het volledig bedrag over te maken naar de bankrekening van Valeria Cabi – coach.
De behandeling wordt niet door de verzekeraars vergoed.
Bij annulering binnen 24 uur voor de geplande afspraak, zal ik de consultprijs toch factureren!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial