een Toekomst na een Trauma

Vaak kan een enkelvoudige trauma verwerkt worden met 3 behandelingen. Dus als het om een bepaalde gebeurtenis gaat, je weet precies wanneer iets ontstaan is, dan zullen 3 behandelingen (waarschijnlijk) voldoende zijn.
Dus wanneer je bijvoorbeeld een auto ongeluk hebt meegemaakt, en je durft niet meer te rijden of durft niet meer op de snelweg, dan is dat snel en effectief te behandelen.
Echter, wanneer hier één of meerdere angsten zijn opgestapeld, dan is een langer traject nodig. Zie PTSS traject.

Trauma traject: € 360,- (vaste prijs, onafhankelijk van de duur van de sessies, ook wanneer een sessie langer duurt)

Dit is een kort traject van 3 behandelingen van 1,5 à 2 uur. Ze worden met een tussenpoos van 1 week gepland. Tijdens de eerste afspraak vindt het intake gesprek plaats en wordt gelijk het probleem aangepakt. Tijdens de tweede behandeling wordt gekeken of het gewenst resultaat is bereikt. Mocht er nog ruimte ter verbetering zijn, dan wordt nog een behandeling gegeven en anders worden eventuele losse eindjes weggewerkt. Tijdens de derde behandeling wordt naar de toekomst gekeken. Hoe om te gaan met een soortgelijke gebeurtenis in de toekomst, zonder weer een trauma op te lopen. De behandeling wordt afgesloten met een coaching gesprek waarin tips voor thuis meegegeven worden om de behandeling te ondersteunen.

Als je echt van oude en storende emoties van af wilt en je weer vrij wilt voelen zoals vroeger, dan is deze investering dubbel en dwars waard.

Kom, maak een prioriteit van jezelf en boek een afspraak zodat we het gaan aanpakken!

Als je wilt weten waarom je een afspraak bij mij moet maken, lees dan deze blog!

De behandeling wordt niet door de verzekeraars vergoed!

Het traject, de sessie, dient vooraf betaald te worden door het volledig bedrag over te maken naar de bankrekening van Valeria Cabi – coach, of gelijk per pin te voldoen.

Bij annulering binnen 24 uur voor de geplande afspraak, zal de consultprijs in rekening gebracht worden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial