Kennis maken?

Gepubliceerd door Valeria op

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel, mail of maak een skype afspraak zodat we kunnen kennismaken en je wensen en verwachtingen samen kunnen bespreken.
Tevens kunnen we gelijk kijken of er een klik is. Want gezien de vertrouwelijke aard van de behandelingen vind ik zelf dit wel heel belangrijk.

2 tips tijdens het skypen!

Ik geef je dan ook 2 simpele maar persoonlijke tips die je gelijk in de praktijk kan toepassen om je iets beter te voelen. Nee, het zal niet je probleem oplossen of weg laten gaan, maar het kan je laten zien dat verbetering mogelijk is! En het kan de eerste stap zijn naar een leven zonder angsten, trauma’s of andere belemmerende gevoelens. Want stel je eens voor hoe het zou zijn om vrij te kunnen leven van al deze ongewenste gevoelens? Hoe zou die vrijheid voelen? Ga even een minuutje zitten, doe je ogen dicht en denk terug naar de tijd dat je geen last had van deze gevoelens! Hoe voelde dat? Was dat niet heerlijk?
Probeer je nu voor te stellen om nu, in je huidig leven, weer zo te voelen. Of gewoon je vrij te voelen, zonder dat het verleden je vrijheid van nu gevangen houdt!

Als jij dit zelf niet voor elkaar krijgt, laat mij dan helpen. Ik kan je tijdens het skypen een glimp laten voelen hoe het zou kunnen zijn en geef je ook 2 bruikbare tips mee zodat je het zelf ook toe kan passen tot het moment dat je de beslissing neemt om echt voor je vrijheid te gaan!

Net als voor alles geldt hier ook: je zal het ook dagelijks toe moeten passen wil het helpen!

Als niet nu, wanneer dan wel?

Vraag nu een geheel vrijblijvend, gratis Skype sessie aan en we bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn. Vul onderstaand formulier in en ik zal op de aangegeven  tijd contact met je opnemen.


  dinsdag- 9.30 uurwoensdag - 16.00 uurdonderdag - 9.30 uur

   

  Bellen kan natuurlijk ook, mijn telefoonnummer is: 06 – 21162340
  Wanneer ik niet opneem, ben ik waarschijnlijk met een behandeling bezig, dus spreek een bericht in en ik zal zeker terugbellen!

   

  Volg, deel of like op:
  Categorieën: Gratis

  Valeria

  Ik werk als gecertificeerde EMDR trauma coach. Ik help mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men een zonnige toekomst tegemoet kan. Wil je weten of EMDR iets voor jou is? Download mijn gratis e-boek op: www.traumavrijdooremdr.nl

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial