Andere trauma’s en fobieën

Mensen praten er niet graag over, over de vervelende dingen uit hun leven, dingen die hun leven negatief beïnvloeden maar waar ze niks aan kunnen doen, waar ze zich voor schamen enz.
Maar geloof me, iedereen heeft wel iets meegemaakt wat ze graag zouden willen vergeten of veranderen/verwerken. Maar daar lopen ze niet te koop mee. 

Onderstaand tref je een verzameling van angsten, trauma’s, fobieën waar je wellicht last van hebt. En het goede nieuws is dat je er niet mee hoeft te blijven lopen, je kan er van af komen, snel en blijven. 

Verlies van geliefde, familielid of anders
Coronatrauma
Bevallingstrauma
“Het gaat heel erg goed met mij! 
De zware last is van mijn schouders af en ik voel mij zoveel lichter en energieker. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest, nogmaals bedankt! 
Ik ben al ruim 5 jaar geleden bevallen van mijn zoon. Mijn zwangerschap, bevalling en eerste week waren heel heftig. Met mijn zoon is alles helemaal goed gekomen gelukkig maar ik heb 5 jaar lang allerlei lichamelijke en geestelijke (vaak onverklaarbare)  klachten gehad. 
Ik kreeg laatst een mail van Ouders Van Nu waarin een stuk stond over het hebben van een bevallingstrauma met de daarbij voorkomende klachten. Ik kon bijna alle klachten afvinken. In het bericht stond een link naar emdr- therapie en zo kwam ik op de site van Valeria. In 3 behandelingen van je trauma af, zo stond er. 
Ik ben mij er wat in gaan verdiepen en besloot Valeria een mail te sturen of zij mij kon helpen. Valeria wilde mij daar graag over bellen en zo kwamen we tot 3 afspraken omdat zij verwachtte dat zij mij zeker kon helpen. 
Het contact met Valeria over de telefoon was al erg fijn en bij de eerste afspraak voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik was erg emotioneel en onrustig maar voelde mij tijdens de afspraak al kalmer worden. Na die eerste afspraak voelde ik mij al zoveel lichter en was ik zo blij dat ik hieraan begonnen was!  De tweede afspraak was ook heel fijn en daarna waren eigenlijk de grootste lasten van mij afgevallen. De derde afspraak was eigenlijk de puntjes op de i zetten. 
Ik wou dat ik dit 5 jaar geleden had gedaan! De last is van mijn schouders gevallen en ik voel mij weer licht en energieker dan ooit! Ik wist niet dat emdr- therapie dit kon doen. Ik raad het iedereen aan om met een trauma naar Valeria te gaan…. ze heeft mij echt zo  goed geholpen! Ik sta nu zo anders in het leven dan een paar weken terug, alleen maar lof!” Helen 

Wespenfobie
Kattenfobie
Geweldstrauma
Verlatingsangst
Angst voor de tandarts
Angst voor naalden
Necrofobie (angst voor de dood)
Angst voor slangen
Brontofobie (angst voor onweer)
Emetofobie (bang om over te geven)
Cynofobie (angst voor honden)
PTSS

Op de volgende pagina tref je een uitgebreide lijst aan met allerlei fobieën.

Fobieën lijst

Wat je motivatie ook is, als ervaren en gespecialiseerde EMDR therapeut help ik je graag om over je trauma of fobie heen te komen. 

Hoe kan EMDR jou helpen?

Trauma’s en fobieën hebben in 99% van de gevallen hun oorsprong in het verleden. Met EMDR gaan we naar de oorzaak van het probleem en dat wordt behandeld. EMDR levert dan een structurele en blijvende verandering van ons gevoel, waardoor een trauma verwerkt wordt en een fobie oplost. 

Hoe ik werk:

– Stap 1 is altijd een kennismakingsgesprek: dit is 100% vrijblijvend.
– Hebben we een klik en kan ik je helpen? Dan gaan we aan de slag.
– In verreweg de meeste gevallen volstaat een kort traject van maximaal 3 behandelingen.

Ben je er nu klaar mee en wil je het aanpakken?

Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvende belafspraak.

.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial