Privacy beleid

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookie-beleid. Jouw gegevens zijn absoluut veilig en zullen NOOIT aan derden verkocht worden!

Valeria Cabi coach – mei 2018

Vragen? Opmerkingen? Neem contact op met : Valeria@EMDR-coaching.nl

Over mij

De website www.EMDR-coaching.nl wordt beheerd door mij, Valeria Cabi van Valeria Cabi coach. Ik ben de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG wet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Mijn gegevens zijn:
Valeria Cabi coach – Erroll Garnerstraat 45, 3069 XE Rotterdam
KvK Rotterdam – 65950623
BTW – 132778B02

Wat / Waarom / Hoe?

Hieronder geef ik een zo volledig mogelijke opsomming van hoe Valeria Cabi coach persoonsgegevens verzamelt en opslaat, en waarom.

Wat zijn persoonsgegevens?

Ieder stukje informatie waarmee je een persoon identificeert, ook je zakelijk mailadres of een IP adres. Daarom gelden de privacy regels voor zowel bedrijven als consumenten.

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer jij je online inschrijft voor mijn emaillijst, aanmeldt voor een gratis weggever, het contactformulier invult, aanmeldt voor een workshop/skype gesprek, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Skypeadres
Woonadres
Geboortedatum
Gezinssamenstelling
Parallel behandelingen
Medicijn gebruik

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je naam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van nieuwtjes, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties. Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via mijn contact formulieren binnengekomen zijn. Ik voeg nooit zelf je emailadres toe aan een mailinglijst!

Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en/of skypeadres die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. Zulk formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 5 jaar bijgehouden. Tot het moment jij een klant bij ons wordt, zet ik deze gegevens niet in mijn e-mailmarketingsysteem.
Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
Je naam, emailadres en fysieke adres gebruik ik voor het maken van facturen als je een dienst aankoopt.
Je telefoonnummer gebruik ik om snel contact op te kunnen nemen omtrent een afspraak.
Gezinssamenstelling, parallelle behandelingen en medicatie informatie wordt ter info aangenomen en daar wordt tijdens de behandeling rekening mee gehouden.

Door de gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider. Momenteel gebruik ik Enormail die ook in Europa gevestigd is en dus aan de AGV moet voldoen. Check hoe Enormail met de privacy van je gegevens omgaat op Enormail.eu.

Retargeting

Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen heb via het downloaden van een gratis document, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Varia

Er zijn nog enkele bedrijven die mogelijk toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de boekhouder en webhost. Met deze mensen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
In het kort: zowel ik als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google en Facebook Pixel. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.
Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics

Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media

Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen heb ik buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je graag op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Pinterest
YouTube
Twitter
Google+

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een andere website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Meldplicht datalekken

Valeria Cabi coach kent de meldplicht datalekken. Worden er persoonsgegevens gemist of verloren, dan meld ik dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij een ernstige datalek of gevaar voor de personen erachter, zal ik ook de betreffende personen rechtstreeks informeren.
Op 1 januari 2019 zijn er geen datalekken bij Valeria Cabi coach geweest.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen naar Valeria@EMDR-coaching.nl.

Wijzigingen

De inhoud van deze pagina kan zonder aankondiging wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze informatie zodat u mijn website steeds gebruikt onder aanvaarding van de meest actuele privacyregels.

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial