Trauma behandeling online?

Gepubliceerd door Valeria op

Woon je te ver? Of heb je geen eigen vervoer? Zo kan het ook:

Je trauma verwerken, thuis in je eigen stoel en je vertrouwde omgeving. Hoe makkelijk is dat?

Alhoewel het al door diverse behandelaars gebruikt word en goede ervaringen er mee verkregen zijn, heb ik zelf één voorwaarde! Op dit moment behandel ik alleen ‘simpele’ enkelvoudige trauma’s online. Vaak kan een enkelvoudige trauma verwerkt worden met 2 behandelingen (geen garantie!). Dus als het om een bepaalde gebeurtenis gaat, je weet precies wanneer iets ontstaan is, dan zullen 2 behandelingen waarschijnlijk voldoende zijn.
Wanneer je bijvoorbeeld een auto ongeluk hebt meegemaakt, en je durft niet meer te rijden of durft niet meer op de snelweg, dan is dat goed te behandelen.

Bel voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden! 06-21162340

emdr online

Echter, wanneer hier één of meerdere angsten zijn opgestapeld, dan is een langer traject nodig en dan worden de behandelingen ook alleen in mijn praktijk uitgevoerd. Zie Trauma traject.

Kort trauma online traject: € 250,- (vaste prijs, onafhankelijk van de duur van de sessies, ook wanneer een sessie langer duurt)

Dit is een kort traject van 2 behandelingen van 1,5 à 2 uur en ze worden met een tussenpoos van 1 week gepland. Tijdens de eerste afspraak vindt het intake gesprek plaats en wordt gelijk het probleem aangepakt. Tijdens de tweede behandeling wordt gekeken of het gewenst resultaat is bereikt. Mocht er nog ruimte ter verbetering zijn, dan wordt nog een behandeling gegeven en anders worden eventuele losse eindjes weggewerkt. De behandeling wordt afgesloten met een coaching gesprek waarin tips voor thuis meegegeven worden om de behandeling te ondersteunen.

Wat heb je nodig?

Een rustige plek waar je ongeveer 1,5 uur rustig kunt zitten!
Een pc of laptop met een webcam (dus geen smartphone of een tablet!)
Een goede internetverbinding
Een koptelefoon met microfoon

Als je echt van oude en storende emoties van af wilt en je weer vrij wilt voelen zoals vroeger, dan is de investering voor deze trauma behandeling online het dubbel en dwars waard.

Kom, maak een prioriteit van jezelf

en bel voor een afspraak zodat we het gaan aanpakken!

06-21162340

 

Volg, deel of like op:
Categorieën: Info

Valeria

Ik werk als gecertificeerde EMDR trauma coach. Ik help mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men een zonnige toekomst tegemoet kan. Wil je weten of EMDR iets voor jou is? Download mijn gratis e-boek op: www.traumavrijdooremdr.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial