Nieuw jaar, nieuw leven

Gepubliceerd door Valeria op

Wordt 2019 het jaar dat je jouw trauma(s) verwerkt en weer rust vindt, zowel in je hoofd als in rest van je lichaam? Want tijd heelt echt niet alle wonden. Soms heb je wat hulp nodig.

En die hulp kan je op diverse plekken krijgen, in diverse vormen.

In mijn praktijk help ik mensen van een liftfobie of vliegangst af. Ik help mensen die vroeger gepest werden die rotgevoelens verwerken zodat ze aan hun zelfvertrouwen kunnen bouwen en verder kunnen met hun leven. Ik laat mensen jeugdtrauma’s verwerken

En nog veel meer!

Want hoe zou het voelen als je je weer vrij kan bewegen? Als niet beperkt wordt door gebeurtenissen uit het verleden? Hoe zou het zijn als je de last die je meedraagt uit je jeugd af kan gooien en kan doen wat JIJ wilt?

Het lastige is dat je na de behandelingen ook in je eigen leven wat aanpassingen door moet voeren. Want met oude gewoontes zal je geen nieuw resultaat bereiken. Daar ga ik je ook mee helpen met coaching. Ik geef tips en leer je technieken om meer positief in het leven te staan.

En ik zet je aan tot actie. Want veel van de dingen die ik vertel weten mijn cliënten wel, alleen ze doen het (nog) niet.

Ga jij van 2019 JOUW jaar van maken? 

Gratis e-boek en geleide visualisatie

Wil je meer informatie over trauma’s en EMDR, download dan het gratis e-boek met info en de fantastische resultaten die het kan brengen.

En als je een deel van mijn behandeling wilt ervaren, ga dan naar www.UltiemRelaxen.nl en leer hoe je rust kan vinden in deze drukke dagen, of welke drukke dagen dan ook!

En iedereen die Kerst viert, wens ik hele fijne Kerstdagen!

Merry Christmas, Feliz Natal, Sretan Bozic, Fröhliche Weihnachten, Joyeux Noel, Mele Kalikimaka, Kellemes Karácsonyi ünnepeket, Bon Pasco, Feliz Navidad, God Jul etc.

 

 

 

Volg, deel of like op:
Categorieën: Info

Valeria

Ik werk als gecertificeerde EMDR trauma coach. Ik help mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men een zonnige toekomst tegemoet kan. Wil je weten of EMDR iets voor jou is? Download mijn gratis e-boek op: www.traumavrijdooremdr.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial