Waarin onderscheidt zich mijn praktijk van andere?

Waarin onderscheidt zich mijn praktijk van andere?

Ik wil allesbehalve beweren dat mijn werkwijze uniek is, maar er zijn een aantal dingen waarin ik mijn onderscheid. Ervaring leert dat een reguliere behandeling in de gezondheidszorg per uur gaat. Dus na ongeveer 45 minuten kijkt de psycholoog / behandelaar stiekem op de klok want het gesprek moet afgerond worden. De volgende cliënt staat zo voor de deur en er moet nog een verslag geschreven worden.

Meer lezen

Een Toekomst na een Trauma

Wordt jouw huidig leven verstoord door gevoelens uit het verleden? Grote kans dat je een trauma opgelopen hebt. Maar je kan daar ook weer van af! Hoe dan? Hoe kan je weer je vrijheid voelen? Meer lezen

Van Fobie naar Vrijheid

Een fobie is een aandoening wanneer een overmatige angst voor heel specifieke zaken of situaties, niet in verhouding staat tot de reële ‘bedreiging’. Deze angst kan in mindere of meerdere mate het leven beheersen.

Meer lezen

Het is nooit te laat

Een aantal weken gelden ben ik door een wat oudere dame gebeld met wat vragen. Zij vertelde dat ze haar hele leven zich ‘niet gezin’ voelde, dat mensen vaak hun zorgen bij haar dumpten maar wanneer zij ergens mee zat, had niemand aandacht voor haar. Zelfs haar echtgenoot behandelt haar niet gellijkwaardig, terwijl ze geschoold is en slim en helemaal bij de tijd.

Meer lezen

Trauma voorbij, geluk nabij!

Aerofobie

Vliegangst staat in de top 10 van de meest voorkomende fobieën! Als het de bedoeling was dat we zouden vliegen, hadden we wel vleugels gekregen. Dat hoor ik regelmatig als argument van mensen met vliegangst. En vervolgens stappen ze in een auto waarmee ze hard weg rijden, ook al hebben ze geen wielen gekregen. 😉

Meer lezen

Nieuw jaar, nieuw leven

Wordt 2019 het jaar dat je jouw trauma(s) verwerkt en weer rust vindt, zowel in je hoofd als in rest van je lichaam? Want tijd heelt echt niet alle wonden. Soms heb je wat hulp nodig.

Meer lezen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial