Gratis

Omdat ik mensen graag wil helpen, en omdat ik wil laten zien dat soms een hele kleine verandering vandaag een groot effect kan hebben in een jaar, geef ik een aantal producten gratis weg. En ik zal in de toekomst nog meer toevoegen (als je je aanmeldt voor mijn email lijst, zal je daar automatisch bericht van krijgen).

Kort verhaal

Er was ooit een boer die een nieuwe tractor kocht zodat hij het voer makkelijker naar de dieren op het land kon brengen. Hij nam iedere dag dezelfde route zodat het voor hem maar ook voor de dieren makkelijk was. De eerste tijd moest hij nog moeite doen om te sturen, er waren hobbels en bobbels op de weg. Maar na 3 maanden ging het al een stuk makkelijker. En na een half jaar, was er een pad in de grond ingesleten en hij hoefde helemaal niks meer te doen dan gas geven. De tractor ging automatisch de goede kant op.

Dit geldt ook voor onze gewoontes

Wanneer wij geboren worden, dan komen wij blanco deze wereld in (of niet volgens sommigen). Wij leren de eerste jaren door te kijken en na te doen. Wanneer we wat ouder zijn, dan luisteren we naar onze ouders en later naar onze leraren. En nog later leren we ook veel dingen op straat, werkvloer, vriendenkring enz. En niet alles is positief of in ons voordeel. Soms moeten we weer dingen afleren en dat is moeilijk. Maar als je het voorbeeld van de boer volgt, dan lukt dat zeker wel, alleen je moet er geduld voor opbrengen en doorzetten!
Zet een doel wat je wilt bereiken en werk er iedere dag aan! Je zal merken dat je in het begin nog heel bewust dingen moet doen, maar naarmate de tijd verstrijkt zal het makkelijker worden en het zal uitgroeien tot een nieuw automatisme!
En neem een voorbeeld aan een baby: wanneer die leert lopen, hoe vaak valt hij voordat hij eindelijk overeind blijft? En denk je dat het in hem na de 50ste keer vallen opkomt om te stoppen met proberen? Ben je gek! Hij gaat door totdat het hem lukt!

Gewoon doorgaan

En het is heel jammer dat wij dat doorzettingsvermogen kwijt raken naarmate we ouder worden. Ik heb al zo veel mensen ontmoet die iets probeerden en na 1 of 2 behandelingen besloten dat het niet werkt! En snel naar het volgende ding gingen om dat ook uit te proberen, maar zonder het echt de tijd geven om het te slagen! En dat is zonde.
Succes komt nooit plotseling! Er zit vaak jaren van hard werken en fouten maken en heel veel moeite doen wat anderen niet zien. Ze denken dat iemand van de ene dag op de andere moeiteloos iets bereikt! NEE!

Dus zoek je doorzettingsvermogen op en zet je doel uit en blijf doorgaan tot je het hebt bereikt!

Meld je aan

Klik op het plaatje en meld je aan voor de emaillijst. Ik zal een aantal keren per jaar nieuwe producten gratis weggeven. Mis het niet!


aanmelden

Als je zelf nog een idee hebt wat een mooie toevoeging zou zijn om weg te geven, mail het naar me en ik zal kijken of het te realiseren is.

Valeria@EMDR-coaching.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial