Traumavrij door EMDR

Herken je dit?

Wordt jouw leven beheerst door fobieën, angsten of lang geleden opgelopen trauma’s?
Ben jij al langere tijd (of misschien pas), van bewust dat je leven negatief beïnvloedt wordt doordat een gebeurtenis uit het verleden niet goed verwerkt is? Dat je iedere keer als je terugdenkt overweldigende gevoelens voelt opkomen? Soms zo erg dat je wereld blijft stilstaan en je dagelijks leven wordt er steeds meer door beïnvloedt? Grote kans dan dat je een trauma hebt opgelopen.
Of is er iets in je jeugd voorgevallen met een kat/hond en ondervind je nu op volwassen leeftijd daar nog steeds last van?

En wil je dit?

En wil je nu eindelijk verlost worden van je fobie? Wil je traumavrij door het leven gaan?
Hoe zou het zijn om weer in vrijheid leven en niet meer overheerst worden door angsten of dwang? Wil je je ontspannen voelen en kunnen genieten van de dingen die je heel graag wilt doen maar die je nu een verschrikkelijk gevoel bezorgen?
Dan is EMDR wellicht iets voor jou! Meer weten?

Een trauma overkomt je,
met een trauma blijven lopen is een keus!

Doe dan dit!

De vraag is nu: moet je de rest van je leven daarmee rond blijven lopen? Gelukkig niet!

Er zijn diverse technieken waarmee trauma’s behandeld kunnen worden, met wisselend resultaat. Eén van de succesvollere technieken is EMDR.
Het is dan ook waarschijnlijk geen toeval dat je op deze pagina beland bent. Wellicht heb je eindelijk de beslissing genomen om dit aan te pakken en zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Want hoe lang loop je al met deze gevoelens, die bijna dagelijks jouw leven beïnvloeden, rond? 1 jaar? 5 jaar? 10 jaar? En als je zo terugkijkt, had je dan niet veel eerder dit aan willen pakken zodat je er geen last van had gehad en wellicht een heel ander leven gehad zou hebben?
Als je nu niks doet, ga je dan over 1 jaar, 5 jaar of 10 jaar terugkijken en spijt hebben dat je deze kans niet aangepakt hebt? Echt?

 

download

Ik heb dit eenvoudig boekje geschreven om je een beetje op weg te helpen.

En wanneer jij je inschrijft voor mijn emails, dan kan je het gelijk downloaden!

 

gratis eboek

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial