Download het gratis e-boek

Gepubliceerd door Valeria op

Wordt jouw leven beheerst door fobieën of lang geleden opgelopen trauma’s?
En wil je nu eindelijk daar vanaf?
Dan is EMDR wellicht iets voor jou! Echt! Dus download dit gratis e-boek om te lezen wat EMDR voor jou zou kunnen doen!

Ben jij al langere tijd (of misschien pas), van bewust dat je leven negatief beïnvloedt wordt doordat een gebeurtenis uit het verleden niet goed verwerkt is? Dat je iedere keer als je terugdenkt overweldigende gevoelens voelt opkomen? Soms zo erg dat je wereld blijft stilstaan en je dagelijks leven wordt er steeds meer door beïnvloedt? Grote kans dan dat je een trauma hebt opgelopen.
Of is er iets in je jeugd voorgevallen met een kat/hond en ondervind je nu op volwassen leeftijd daar nog steeds last van?

De vraag is nu: moet je de rest van je leven daarmee rond blijven lopen? Gelukkig niet!

Er zijn diverse technieken waarmee trauma’s behandeld kunnen worden, met wisselend resultaat. Eén van de succesvollere technieken is EMDR.
Het is dan ook waarschijnlijk geen toeval dat je op deze pagina beland bent. Wellicht heb je eindelijk de beslissing genomen om dit aan te pakken en zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Want hoe lang loop je al met deze gevoelens, die bijna dagelijks jouw leven beïnvloeden, rond? 1 jaar? 5 jaar? 10 jaar? En als je zo terugkijkt, had je dan niet veel eerder dit aan willen pakken zodat je er geen last van had gehad en wellicht een heel ander leven gehad zou hebben?
Als je nu niks doet, ga je dan over 1 jaar, 5 jaar of 10 jaar terugkijken en spijt hebben dat je deze kans niet aangepakt hebt? Echt?

Een trauma overkomt je,
met een trauma blijven lopen is een keus!

 

Ik heb dit eenvoudig boekje geschreven om je een beetje op weg te helpen.

En wanneer jij je inschrijft voor mijn emaillijst, dan kan je het gelijk downloaden!

 

gratis eboek

Volg, deel of like op:
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
YouTube
Pinterest
Twitter
Google+
https://emdr-coaching.nl/gratis-e-boek-2/
Categorieën: Home

Valeria

Valeria is een gecertificeerde EMDR coach. Zij helpt mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men zonder oude ballast door het leven kan. Zij is tevens: NLP coach / Allround Master Hypnotherapeut / EMDR en IEMT Practitioner / mBit coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial