Er was er één jarig …….

Gepubliceerd door Valeria op

Ja, afgelopen zondag was ik weer jarig. En alhoewel ik het niet echt vier, vind ik het wel altijd leuk om met mijn dochters uit te gaan eten. En bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeaus! Dus vroegen mijn dochters: wat moeten we voor iemand kopen die alles al heeft? 😀
En ik moest daar even goed over nadenken.

Verwacht Wonderen

Het eerste wat op mijn weg kwam was de splinternieuwe kaarten set van Gabrielle Bernstein. Verwacht Wonderen. Want wie kan er soms niet een wonder gebruiken? Het is een hele mooie set van 62 kaarten met inspirerende, motiverende en tot nadenken aanzettende opschriften zoals: ‘Werkelijke overvloed is een inside job’, ‘Ik laat los en laat het universum haar ding doen’ en nog 60 andere.

Voor meer info klik HIER.

Je kunt je leven helen

En toen kwam het 2e idee ook snel langs.
Ik heb namelijk ongeveer 25 jaar geleden een (geleend) boek gelezen. Dat boek heeft grote invloed op mijn leven gehad, het was een ‘lifechanger’. Ik ben toen tot 2 inzichten gekomen die mijn leven daarna een stuk makkelijker hebben gemaakt. Eén daarvan was dat ‘vergeven’ niet hetzelfde is al goedkeuren wat een ander gedaan heeft! En vergeven doe je voor jezelf, die ander heeft er vaak niet eens notie van dat jij ergens al jaren mee loopt. En dit was mijn kennismaking met Louise Hay!
Omdat het zo lang geleden was dat ik het gelezen had, wilde ik het nogmaals lezen en deze keer wilde ik het boek ook hebben, dus heb ik het voor mijn verjaardag gevraagd. Je kunt je leven helen van Louise Hay!

Voor meer info over dit boek, klik HIER.

Echt, ik kan je garanderen dat jij ook mooie inzichten zult krijgen. En als je die in je dagelijks leven implementeert, zal je zeker een beter leven hebben.

En als kers op de taart heb ik een doos heerlijke bonbons gekregen. Daar zeg ik nooit nee tegen. 😀

Wat heb jij voor jouw verjaardag gevraagd? 🙂

 

verjaardag

 

PS – die doos chocola is al half leeg ?

 

 

Volg, deel of like op:
Categorieën: Info

Valeria

Ik werk als gecertificeerde EMDR trauma coach. Ik help mensen van hun nare gevoelens/trauma's, in het verleden opgelopen, af met een snelle en effectieve behandeling zodat men een zonnige toekomst tegemoet kan. Wil je weten of EMDR iets voor jou is? Download mijn gratis e-boek op: www.traumavrijdooremdr.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial